Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöma tanácsot, de droid témában nem ma kezdtem. Az tény hogy lassabb a tv. Volt már visszaállítás is. Gyakorlatilag nincs rajta semmi app a kodin és a button mapper-en kívül.
lassabb a menü, a csatornaváltás és a kodi is lomhábbnak tűnik.
ha ajánlod az oreo-térdemesodaírni hogy nálad jó, de néhányan ( nem csak én) azt állítják hogy kicsit lassabnnak tűnik.
Szerintem ezt így érdemes ajánlani. Ha ezt olvasom akkor biztos nem rakom fel, mert az új menü kinézet ennyit nem érne nekem. ( illetve nem én használom, én már droid nélküli sony-t vettem)
Gondolkozom a root-on, talán megcsinálom, de sajnos droid 8-ban nem vagyok olyan jó, a hetesbe jobban bele tudtam volna nyúlni.
Mondjuk mediatekre nem tudom az afr-t hogyan tudonám megoldani főleg 8-ason.Downgrade-re nincs infója senkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest