Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
karpetya87
csendes tag
Szia,
Nekem egy ehhez nagyon hasonló hifim van (MHC-EC50), a PC-vel valóban egy sima 3,5 mm-es jack kábellel kell összekötni, rádugod a hangkártyád front kimenetére.
Minden bizonnyal nincs hozzá külön hangfalkábel, hanem (nem cserélhető módon) bele van ragasztva a gyári kábel a hangfalba, így nem kell hozzá venned külön, csak a hifi hátulján lévő csíptetős aljzatba beledugni és kész. -
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Tudnál nekem linkelni értékeléseket?
-
tokand
tag
válasz
hapondragon
üzenetére
Értem.
Köszönöm a hozzászólást.
-
hapondragon
csendes tag
Hello:
Bár nekem nincs személyes tapasztalatom az általad írt hifivel kapcsolatban, az alábbi infókat túrtam fel a neten:
A talált (nem túl sok) felhasználói vélemény mind 4, vagy 5 csillagos, a legrosszabb jellemző a súlyára utalt (nehéz a cucc)
de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem. 
A PC Link gyakorlatilag egy dedikált 3,5-ös (kisjack) csatlakozó, vagyis simán rádugod a hangkártyádat a hifire és szól.
A hangfalkábel hossza már nehezebb kérdés. Általában nincs túl hosszú kábel ezekhez a hifikhez (1,5-2m max/hangszóró), de mivel bármilyen hangfalkábel megfelel (ne a leggagyibbat vedd, ennyi) ezért ha nagy távolságra akarod tenni a hangsugárzókat a központi egységtől, akkor az könnyen orvosolható és nem is tesz tönkre anyagilag.
-
tokand
tag
Senki, semmit?

-
tokand
tag
Üdv mindenkinek.
Sony hifikkel kapcsolatosan szeretnék tapasztalatokat gyűjteni.
Esetleg ha valakinek lenne [ilyen] hifije, leírhatna róla néhány infót, tapasztalatot, hogyan lehet összekötni pc-vel, illetve hány méteres és milyen hangszórókábelt adnak hozzá?
Érdemes-e megvenni ezt a szettet, illetve érdemes-e hozzá venni külön hangszórókábelt?
Azért nyitottam új témát, hogy észrevehetőbb legyen, illetve az általános topikban nem jutottam eredményre, nem találtam olyan embert aki rendelkezne ilyen szettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- RAM topik
- Pánik a memóriapiacon
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de gondolom nem Walkmannek szeretnéd Te sem.