- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Amúgy nem az a legegyszerűbb, hogy megnézed az alaplapon, mi van ráírva a foglalatra?
Így tudni fogod, milyen processzort rakhatsz bele. (persze nem csak a foglalattól függ)
De tudod mit? Everesttel is megnézheted, szét se kell szedni a gépet.
Beírod, milyen lapod van, és biztos meg tudja valaki mondani, milyen proci megy bele. -
Szabesz
őstag
P4 mindenképp? Abban nem vagyok otthon, de majd jön egy szaki és útbaigazít.
De ha esetleg áttérnél AMD vonalára akkor az ajánlatom (''Olcsó'' kategória): Abit NF7-S v.2,0; AMD Athlon XP Tbred-B ~2700+ , Barton 2500+ - 3200+ v. Thorton magos 2000+ - 2400+ / Sempron SocketA 2200+ - 3000+
De összedobhatsz egy AMD 64 konfogot is, attól függően hogy mennyit ölnél a fejlesztésbe.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
1.7 celeroncsot váltanám le 2GHz Pentiumra. + keresek 256-542 SD-t, de ez mellékes. Socket eligazításra vanszükségem, mégpedig képekkel jól megpakolva. Nem vagyok láma, de férfiasan bevallom, a socketekről nem sok fogalmam van. Eddig alaplappal együtt vettem a proccokat, szóval nem kényszerültem ilyesmivel foglalkozni.
-
bandiras2
senior tag
Kerestem ilyen témát, de nem találtam. Annyiféle alaplap-proci létezik, hogy a magamfajta power júzer nem igazán igazodik ki benne. A dolog már csak azért is aktuális, mert cserélném a proccot a deszkában, és azt sem tudom, hogy a jelenlegi milyen socket. Ez ugyebár kissé megnehezíti a procc felhajtását. Amennyiben van már ilyen téma, zárható, de előtte linkeljetek nekem valamit, ami alapján elindulhatok.
Valami fényképes tanulmány ideális lenne.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest