- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szia! Próbálgattam a soc fesz. emeléssel meg még a kutyafüle tudja mivel. A helyzet változatlan. Most mindent defaulton használunk. A röhej az, hogy már így is eldobja magát a gép. Stressztesztet 1:36 perc után állítottam le - minden be volt pipálva - semmi. Van egy gyengébb Ryzen-es gépünk is azt szét lehet oc-zni és sem melegedés, sem stabilitási gond nincs. Csak arra nem tudok rájönni vajon mi okozhatja. Talán még win10-et telepítek újra, meg egy régebbi Radeon drivert (17.1.1) aztán meglátjuk. Legutoljára fél évig tojóztunk hasonló gondok miatt a G.skill FalreX-es memória kitt hibája miatt. Két lapot is cseréltem alatta, tápot, stb. és mindig instabil volt a gép. Végén már a stresszteszt indításakor is ledobta magát. Ez kb. fél év volt mire kiderült a memória hibája. Lehet most is kifogtam egy G.skill-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest