- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan2020
aktív tag
Igen tudjuk te egy félisten vagy
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.
Ezzel nem megbántani akarlak
Gondolom azért használsz te is Asrock X570 mert az Asus olyan jó
Az utóbbi 2 hónapban kb 10 AM4 lapot próbáltam ki és sajna köztük volt az említett 2 lap és még egy X570 Gigabyte ami tényleg csodálatos vrm-el rendelkezik hátam közepére nem kívánom a biosával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Otthoni időjárás-állomás
- Windows 11
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
neked volt mindkettő gondolom
mert én kipróbáltam mindkettőt, csak eladtam mert minek csak pénzkidobás akár melyik X570 inkább vissza tértem a B450-re,én nem csak olvasgatok és úgy irkálok meg egész nap hwinfo64 meg prime95 tolok hanem megveszem a terméket és használom,sajna olyan hülye vagyok és egy csomó pénzt beleölök ilyen hülyeségekbe mint értelmesebb dolgokra költeném.