Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Köszönöm a részletes beszámolót, megerősítettél abban, hogy nekem tökéletes lesz ez a lap.

Crosshair VI Hero lapon gondolkodtam még, de autós hasonlattal élve minek vegyen az ember Ferrarit, ha nem jár vele pályanapokra?
Asus Prime B350-Plus lapot nézegettem még, de a Prime X370-Pro lap szerintem szebben néz ki.
Nekem maximum léghűtésem lesz, a Ryzenek állítólag vízzel is csak maximum 150-200 MHz-el mennek többet, mint léggel. 4GHz fölötti frekvenciákhoz állítólag már sok feszt kell emelni neki, akkor meg már eléggé el kezd melegedni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest