- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerg
csendes tag
köszönöm a segítséget!
most már inkább a kit felé hajlok. egyébként egy GigaByte MA69G-S3H lapot és egy olcsó kétmagos procit tervezek venni, és majd később alkatrészenként fejlesztgetni.
még egy kérdés: kb. mennyi a teljesítménybeli különbség 2*1 giga nem dual channelben működő, és 2*1 giga DC-ben működő ram között?
-
yerg
csendes tag
sziasztok!
minél olcsóbban akarok egy gépet összerakni mostanában. az a kérdésem hogy érdemes-e kit-ben venni a memóriákat? így kicsit drágább mintha két egyformát vennék.
nagyon sokféle véleményt halottam már. több üzletben is megkérdeztem eladókat, volt ahol azt mondták hogy mégcsak egyforma márkájúaknak sem kell lenniük, és hogy csak az a lényeg hogy egyforma legyen a Mhz. máshol meg azt mondták hogy csak ha kitben veszem az a tuti. szerintetek?
-
yerg
csendes tag
sziasztok!
ismerősöm megkért hogy rakjak neki össze egy új gépet.
az utolsó 500 hsz-t végigolvasva úgy döntöttem hogy egy Gigabyte MA69G-S3H alaplapot fogok ajánlani neki, egy olcsó kétmagos 4000+ procival.
az a kérdésem hogy a memóriákat érdemes-e KIT-be venni, vagy elég ha veszünk két 800 Mhz-es Kingmax-ot, mert nagy eséllyel azok is fognak működni dual channelben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest