Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
H@mu
tag
Üdv fórumtársak!
Lenne egy kérdésem. DDR3-as alaplapot szeretnék venni, lecserélve ezzel a régi DDR2-es lapomat és memóriákat. A 3 lap közül vacilálok mivel az áruk kb egyformán mozog. Melyiket érdemes megvenni? Asrock alaplapom még nem volt és valahogy nem is igazán szimpi, de mi a személyes véleményetek erről a márkáról és lapokról? Tudom hogy a 890gx jobb mint a másik 2, de a márkával valahogy nem vagyok kibékülve, egyszer volt régen asrock lapom, de csak kb 1 hétig mert probléma volt vele, tehát úgy veszem mint ha nem is lett volna....Ám proci 550be van hozzá, vga 4770. Azért veszek vga-s lapot mert ha cserélek vga-t akkor addig is tudjak mivel gépezni
2x2 gb 1600mhz-es ocz ramot szeretnék bele, konkrétan ilyet. Asus-t azért választanám mert sok jó funkció van rajta, pl: TurboV EVO, Turbo Key, GPU Boost, Auto Tuning .....- Asrock 890GX Extreme3
- Asrock 880G Extreme3
- ASUS M4A88TD- M/USB3Kérlek segítsetek dönteni! KÖSZÖNÖM!
ui.: véleményeket kérek, nem csak olyan választ hogy ezt mert szerintem ez jobb....érvelj

-
H@mu
tag
Hali fórumtársak!
Lenne egy kérdésem. Mi a különbség az Asus M4A88TD-V EVO/USB3 és M4A88TD-M EVO/USB3 között? az az egy betű

Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2x2 gb 1600mhz-es ocz ramot szeretnék bele, konkrétan