- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
GD edisön..háhonne
LAN-ból, wifi-ből van usb-s is, az nem jó?
#5347 ftc: értem, én úgy vagyok vele, ennél nagyobb lapja ne legyen egy chipsetnek..átlag user? khm..átlag user nem maga rakja össze a gépét, hanem szakemberek rakják össze neki
szerk: GA-MA69G-S3H még ezt kipróbáltam volna am2 alá, de már csak majd a pluszos verziót pluszos procival jövőre
-
rollins
őstag
szerintem is nézz utána hogy linux -szal ne legyen gondja, van akinek előfordult még az asus m2ne, m2n32-sli -vel is problámája hogy fel sem tudta telepíteni. Habár ez főleg a Fedora -t érintette, ahol nem látta a sata hdd-t ha egy sata dvd is volt. sh4d0w leírta, hogy csak át kellet rakni a másik sata konnektorba, a sata 3-ba a hdd-t. Ati meg tényleg kissé tojik a linuxra, rossz pont.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az nVidiának még jobb a Linux támogatása, de az SLI-s chipsetjei kivétel nélkül mocskosul melegszenek, az int. VGA-sak nem, de azokból meg mostanság csak low-end lapok vannak a piacon. Talán ez GigaByte GA-M61P-S3 megfelel.
Én mondjuk inkább vennék egy GigaByte MA69G-S3H-t, fogyasztásban verhetetlen, elvileg csak az int. VGA-jával lehet gond.
Stabilitással meg manapság már nem nagyon vannak gondok. (kivéve a low-end ANUS-okat)
-
Chaser
legenda
Rollinsnak köszönd, az Ő konfigjában láttam valamelyik nap
#5034 dodopek: az FSP tud aktív FPS-t?
akkor vga nem is kell a gépbe
PFC-re gondoltál sztem inkább
3600-os brisbane x2 Arctic Cooling Alpine 64 hűtővel nem érdekel 12k-ért postával 1ütt ebbe a szuper FPSgenerátor gépszörnybe? Ha igen privi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged