Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
pontos neve: GA-MA69G-S3H)
pci-os csati van rajta 2 db, de pci-e-esből 16x-osból 1, 4x-esből 1, 2x-esből 2 van rajta! nemtudom mivel akarod ezeket teletömni, de szerintem elégnek kell lennie mindenre! usb van alapból 4 darab rajta, és még 6db kivezethető beleőle, ez összesen 10db és mind 2.0-ás! a 7.1 jól műxik rajta és tisztán, szóval nem kell helyette hangkari sem, mert ez mondhatni tökéletes! firewire is van a lapon, alapból 1 kivezetve, de egy van az alaplapon is, tehát összesen 2db van rajta! -
bnss
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Tuningra nagyon jó lap, emellett irodába is alkalmas. Van rajta 4 USB kivezetve és még egy kivezethető - ha jól emlékszem. Te tudod megmondani, hogy elég-e a két PCI-E sín számodra. Firewire olvasmány
-
Gyuri27
félisten
válasz
volvoguy
üzenetére
Jelent valamit. Egyrészt az amd chipes jobban bírja a tuningot. Másrészt hűvösebb. Harmadrészt ezzel is az amd-t támogatod nem az nvt.
Nem tudom mire mennyid van. Én egy geil black dragont 13k-ért meg reckiroznék. Ill a 8600gt nem a leg jobb kari és drága is. A hd3850 jobb választás lenne és nem sokkal drágább (és a gts-t is elpicsázza).

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi