- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gondoltam, érdekel pár embert, és nem tévedtem.
Amennyire én látom, itt arról van szó, hogy Mo.-ra esetleg régebbi kiadások kerülnek, olcsón, elfekvő raktárakból, de itthon még jó áron eladhatóan (ha nem igazak az ''elvonási tünetek''). A CPU-m 2006. novemberi, tehát az utána gyártott hardvereknek elméletileg tartalmazniuk kell a bonusokat. Másképp bizonyára kiemelték volna, hogy mely gyártó mely termékeinél keressük (mint pl. a CF preferenciáknál), hiszen az AMD-nek az az elemi érdeke, hogy minél többen látogassák az akciós oldalt, ezáltal pedig minél teljesebb képet kapjanak vásárlóikról, illetve arról, hová jutnak el a termékeik, illetve mely piacokon kell erősíteniük.
Vagy olyan országokból hoznak be alkatrészeket, amelyekben nem érvényes az akció. De szerintem általános.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest