- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Chaser #12821 üzenetére
A DDR3-as Kingmax nem rossz de a DDR2-ről nincs túl jó véleményem finoman szólva. Ez elsősorban a felhasznált chipek márkája miatt van így.
1333/CL7 gyorsabb mint az 1066/CL5 DDR2-ből. DDR3-ből hivatalosan az 1600MHz-es létezik a JEDEC szabvány szerint. Ennél gyorsabb nem lesz. Tehát ha valaki nagyon hosszú távra tervez akkor vegyen 1600/CL7-CL8-as modulokat és az aki nem rémül meg egy kis tuningtól vegyen normálisabb 1333asakat mert ezek lazán mennek 1600-on.
"Láttam az új sempit, sztem túlárazták, alig drágább az x2 240
de lejjebb megy az ha el akarják adni,"
A Sempron 9K az X2 240 14K. Teát több mint 50%kal drágább a Sempron-nál az X2. Szerintem ez nem az alig drágább kategória. Persze idővel mindkettő ára lejjebb fog menni valamennyivel.
"Ha meg egy ram 3 év garral 6k, akkor 3-nál többet gar nélkül biztos nem adok érte, meg nem is árulom többért"
Ahogy elnéztem mások nem igazán így gondolkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest