- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
stormy89 #11299 üzenetére
Akkor én megvárnám a jövöév elejét és am3 lapot és am3 procit vennék. Az árak most nagyon betyárosak.
Oli: szerintem elbeszélünk egymás mellett. De nekem mindegy. Csak sajna a procik is szét lettek szedve így az ember vagy naprakészen olvas 4-5 topikot vagy valamiröl lemarad. Még azok is akik sürübben látogatják a ph-t. Ráadásul átjárhatóság van a lapok között (nem úgy mint 939-l). Illetve az am2-s lapok úgyis kopnak kifelé tehát az sok vizet nem zavar az lehetne itt a mellékzönge pl am2+/am3 (am2). Mint mondtam nekem mindegy. Úgyis nyitsz majd egy totyikot, de ezt már annó lebeszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged