Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
gigából melyik lapot nézted? én most az abit nf4-es am2 lapjánál állapodtam meg, de kísért a gondolat, hogy kipróbáljam a k8t890-et, asus kiszerelésben. a másik fájó pont nálam is a ram: a 2*1gb fix, és 667mhz noname ramok lesznek, az kijön 35k környékén. az árakat látva erősen elgondolkoztam az 533-as ramokon, 9.5k-ért hozzá lehet jutni darabjához, így 15k-t spórolnék a ramokon, ami nem csekély (pont a 7600gt és x1900gt közötti árkülönbség
). úgyhogy megnéztem megint Fless tesztjét, de sajnos 533-as ramokkal látványosan lassabb a rendszer mint 667-el. igaz nem hiszem, hogy gyártanak még 533-as csipeket, így azokra is jó eséllyel 667-esek kerülnek, így sanszos hogy mennek is annyin (lépten nyomon 800-on hajtott 533-asokba botlok, ami elgondolkodtató), de mégiscsak lutri. szóval nemtom mi legyen, túl friss még a platform, tapasztalatok híján a sötétben botorkálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest