- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
hat, ha ennyiert van kiirva akkor ennyiert kell adni
osszesen egy review-t talaltam:
[link]
''MSI gives potential overclockers plenty of tools to use in conjunction with the motherboard's AMI BIOS. Overclockers have full control of the processor's multiplier (on FX models only, Athlon64 and Athlon64 FX models can control the multiplier downwards), and can adjust processor vCore from 1.2V to 1.4V, actually fairly tame in today's market of overclocker-targeted platforms. Full control over the system's DDR2 memory is provided too, with full support for timing tweaks on every setting to voltage support from 1.8V to 2.3V. MSI also provides you with the ability to push the voltage of the ATI RD580 Northbridge (1.8V to 2.15V) and HyperTransport link speed and voltage levels.''
tehat tuningbarat lenne, ha lehetne normalisan emelni a vcore-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest