- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
HM21
tag
válasz
powerwade
üzenetére
Nekem már a Samsung smartjában a temperature pirossal világít, pedig csak 39 fokos. A Maxtorra pedig kaptam 2 hibaüzenetet : CRC ERROR COUNT changed to 199 - 191, majd mégegyszer 199 - 194, vagy valami ilyesmi.:D Azóta az ULTRA ATA CRC COUNT kékkel világít a smart adatok között.:DDD
Ez tök jó, ma sem fogok nyugodtan aludni, mert arra fogok gondolni hogy hogyan pusztul a gépem. Azt még mindíg nem írja ki hogy a vinyóim mikor fognak kinyiffanni, talán holnap reggelre... -
HM21
tag
válasz
powerwade
üzenetére
És ha nullára ér akkor megpusztul a vinyó? Nem tudom mit átlagol, amikor a smart adatoknál minden ok... Lehet hogy ez a genyó progi csak idegesíteni akar, ha ez így megy tovább, kidobhatom az egész gépem a kukába.
(pl tegnap derült ki hogy 2*256 mb ramom is tele van hibákkal, ráadásul mondkét modul:O) -
HM21
tag
Hi!
Na hálistennek megnéztem én is ezt a progit, eddig csak az Everest -tel nézegettem a SMART adatokat.
A lényeg: Van egy Maxtor 120 gigás, és egy Samsung 120 gigás vinyó a gépemben, eddig azt hittem tökéletesek, de: A Maxtor (több mint 1 éves) vinyó drive fittness/performance: mindkettő a maxon, míg a Samsungnál a drive fittness csík csak félig megy fel... :O a performance ok. Egyik vinyónál sem ír ki hibát, csak ez a drive fittness zavar egy kicsit. Szóval mit jelent ez a drive fittness?:F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Warships
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Subaru topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest