- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Ajjaj egy elég régi hsz-ra reagáltam figyelmetlen voltam

Amúgy ahogy nézem a slackware-t nem nagyon fejlesztik már...
De nem is baj, mert ott van helyette az arch, ami megadja ugyanazt az editoros konfigurálási élményt
Nekem eddig bejött, de annyira fapados hogy még telepítője sincs, de túljutottam a nehézségeken és van egy működő kde5 környezetem. -
attilav2
őstag
SSD-d van? Ha még nincs ajánlott beszerezni egy min 120gb-os darabot. Nagyon sokat fog gyorsítani.
Memóriabővítés is megfontolandó, nem tudom mennyi ramod van de 2gb egy 32bites rendszernek ha akarsz egy értelmes grafikus környezetet futtatni és még mellette alkalmazásokat(torrent yt videók, flash, ezek zabálják a memóriát) kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest