Új hozzászólás Aktív témák

• Ysthvaan

csendes tag

válasz Ysthvaan #13068 üzenetére

Van még, szép lassan összejönnek ilyenkor :)
    A szélvétő alatti lemez, a tűzfal teteje kirohadt, ezért ,új' lett behegesztve. Akkor cseréltem szélvédőt, a régi a rohadás miatti feszültségtől elpattant. Az új egy feldájé volt, nem jó bele, nagyobb, be sem akart menni, hazaúton végig is repedt. Majd megtaláltam a zöld tetejű bontottamat, ez becsusszant, de egy év múlva autó beázik. Nem gáz, anno vettem egy új kédert, nem pöcsölök a kiszedéssel, elvágtam a régit én hülye. Az új annyival kisebb, hogy befér mind a 4 sarkánál az ujjam :D másnap irány Hortobágy, kicsit befúj a szél nem gáz :) igen ám, de este jött a felhőszakadás. A csomagtartóban csak csapágyzsír volt, BKV egyik tétele (vizsgán); miszerint nem csak ken, tömít is. Ez volt 1,5 éve nem ázott be egyszer sem, de keresnék újat, vagy jó bontottat, nincs vkinek ötlete, h hol lehet gyárit nem 25 ezerért venni.
    A gyújtáselosztóm is igen kopott, abból is keresnék jót, de a Vikát nem adják el nekem, mondván én úgyis visszaviszem, van még a cseheknél elfekvőben pár gyári, annak 20 lenne az ára, annyiért nem kell, komplett motort kapok érte.
    És utolsó kérdés:másodszorra is elválni készül a taposótól az első futómű (tipusbeteg), van olyan aki JÓL meg tudja csinálni, kókány nagyarcú Dzsókat ismerek, tapasztalat.
    És egy SOS kérés, jelölve voltak a gyújtókábeleim, de motormosást követően (szétszedtem 2 napra kiszáradni, ekkor láttam, hogy szar a fedél, lehúztam a kábeleket :( ), eltűnt minden jel valaki leskiccelné vagy írná, hogy jobb fölső az elosztón jobbról hányadik henger, és tovább :) tudom gáz. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák