Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #8209 üzenetére
Még egy utolsó szösszenet a Sony AS20 sportkamera-hoz:
Ám néztem olx-en "Sony sportkamera" átlag 40E-ért meg... szal ha 23E--ért megveszed 30E-ért sztem simán eladható / lesz rá vevő! (mondom én is, aki azért eléggé körülnéz a piacon hogy ár/érték arányba "mi a jó" egy nagyon max. 30E-t adnék érte, ha szükségem lenne rá és nem lenne 3db SJ4000-em!Csak itteni (pesti) teszkóba tuti nincs / már elkapkodták sztem - vidékibe még van esély!
És én is tegnap/tegnapelőtt voltam Tesco-ba, és láttam, hogy "végkiárusítás" -50%, stb. és tényleg voltak "valós -50%-os" műszaki cikkek (mobilok - tabletok "jóáron" ~20-30-ért dualSIM-esek) olcsóbb márkák: Lenovo, Alcatel, Beex, Navon, AKAI, Myaudio (jó ne ilyen nagy márkákra gondoljatok... de igazából azt látom, hogy felzárkóztak a kínai mobil-tablet piacra az átbreandelt cuccosok és erre van "normális magyar" garancia is szemben a kínából rendelt-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASUS routerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest