- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
8th
addikt
Ez egy napló jellegű bejegyzés lesz elsősorban magamnak. Itt fogok beszámolni a tapasztalataimról. Tegnap elkapott a harci ideg és regisztráltam egy időpontot magamnak a kínai csodára. AZ-t dokim szerint nem kaphatok, Pfizerhez jutni esélytelen így sok választásom nem maradt. Délután láttam meg, hogy már a Sputnikra is lehet időpontot kérni. Ha tegnap választható opció lett volna lehet inkább azt választom de most már mindegy.
Első oltás időpontja: 2021.05.05. 14:00
Lassan hét órával ezelőtt kaptam meg, egyelőre semmi extra. Vállam se nem fáj se nem érzékeny és rendesen keresni kellett a tükörben a szúrás helyét. Oltó doki szerint levertség fáradtság aluszékonyság 24 órával oltás után várható leghamarabb. Az általa oltott emberek visszajelzései alapján hidegrázás, fejfájás ennél a vakcinánál nem jellemző az első oltást követően. A második után előfordulhat. Na majd meglátjuk.
Folyt köv.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest