Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
heuréka
újonc
Sziasztok!
Nem szokásom az írkálás most csak azért teszem mert meglepödtem a Simsonos fórum kérdésein és egy két véleményen.Magam tizenegynéhány éve simsonozom egy leharcolt motort vettem ami csak esztétikailag lett felújítva.Tapasztalataim évi 4-5 ezer kilóméterrel a hátam mögött! Vegyél egy nem felújított járgányt a blokk lehet rossz lehetőleg bontatlan!Csak akkor kezd saját kezűleg felújítani ha értesz hozzá vagy van gyakorlott és igényes ismerősöd aki nem Mekk Elek.Az utángyártott alkatrész lehet jó csak az mindíg pénzbe kerül nem a legolcsóbb kínait kell megvenni.Lehet tömítőgarnitúrát venni 200Ft-ért meg 1000-ért is az utóbbi tömít és ez vonatkozik minden alkatrészre!Érdemes mindent kicserélni ami nem hibátlan a teljes szakszerű felújítás meghálálja magát nem lesznek bosszantó nyűgjeid.A kondenzátort helyezd ki a csillagpontra lehet Ladáé Lada trafóval lesz egy stabil megszakítós gyújtásod a Mesebeli vándor honlapján tökéletesen leírva.Az időszakos karbantartást meghálálja a motor nem hagy cserben.Ne tunningolj a jó 51-es megy alapból hetvennel (max) a 70 esek 85-öt és tartós lesz.Ha többet akarsz vegyél nagymotort.Járasd be normálisan és használd úgy.Csak normális 2T olajat használj (az Arol 2T és hasonlók felejtős) nem kell kipufogót takarítani nő az élettartam.A váltóolaj legyen jó igényli a csapágy és a kuplungkosár fogaskerekei.Nem fog hamar elkopni.Nálam a Xado nagyon bejött.Ezek betartása esetén megbízható és hosszú életű Simsonod lesz(a 12 év alatt egyszer nem toltam a Simót nem köpte be a gyertyát) egyébként csak bosszankodni fogsz és később írogathatod milyen xar a Simson.Ez vonatkozik a robogókra is láttam tolni nem egy emberkét pár éves robit tolni!Mindezt bátorkodtam leírni autó motor szerelő szakmával!
Mindenkinek jó és hibamentes motorozást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max Szinte új, gyorstöltővel, 29 hó garancia!
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Karácsonyi Árcsökkenés!: Möbelix Racing gamer szék eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest