Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Visszatérve a konyhai és fürdőszobai cuccokhoz,ma voltam Tescoba,nemrég értem haza,és körülnéztem,hogy vajon meg-e van,mert mint említetted,elvileg ma jelenik meg,de még mindig nincs,reméljük talán a héten a polcokon megtalálható lesz itt...
Igaz,kicsit lent lakunk,eléggé délen(Baja)Szval,amúgy is nem nagy város,semmi extra nincs benne...Csak jelenjen már meg...Muszály megszereznem,mert a régiben,(((amik eddig megvannak)))ami tetszik konyhai bútoroknál,meg fürdőszobainál,mindig minden háznál jóformán azt rakom le,néha-néha a tükröket megváltoztatom,de magukat a tárgyakat ugyanazt rakom le mindig.....
És ez már kicsit UNCSI!!
Muszály nekem ez a kieg,nekem midegy,lehet angolul is,legalább gyakorlom az angolt,csak legyen meg...(mondok neked valamit,elvileg nekem angolul volt meg az alap Sims2,és azzal játszottam,és rengeteg szót megtanultam,és angol órán meg az angol tanár még csodálkozott is,hogy honnan tudom ezeket a szavakat,mikor nem is tanultuk?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Autós topik
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest