- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Visszatérve a konyhai és fürdőszobai cuccokhoz,ma voltam Tescoba,nemrég értem haza,és körülnéztem,hogy vajon meg-e van,mert mint említetted,elvileg ma jelenik meg,de még mindig nincs,reméljük talán a héten a polcokon megtalálható lesz itt...
Igaz,kicsit lent lakunk,eléggé délen(Baja)Szval,amúgy is nem nagy város,semmi extra nincs benne...Csak jelenjen már meg...Muszály megszereznem,mert a régiben,(((amik eddig megvannak)))ami tetszik konyhai bútoroknál,meg fürdőszobainál,mindig minden háznál jóformán azt rakom le,néha-néha a tükröket megváltoztatom,de magukat a tárgyakat ugyanazt rakom le mindig.....
És ez már kicsit UNCSI!!
Muszály nekem ez a kieg,nekem midegy,lehet angolul is,legalább gyakorlom az angolt,csak legyen meg...(mondok neked valamit,elvileg nekem angolul volt meg az alap Sims2,és azzal játszottam,és rengeteg szót megtanultam,és angol órán meg az angol tanár még csodálkozott is,hogy honnan tudom ezeket a szavakat,mikor nem is tanultuk?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest