- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
Visszatérve a konyhai és fürdőszobai cuccokhoz,ma voltam Tescoba,nemrég értem haza,és körülnéztem,hogy vajon meg-e van,mert mint említetted,elvileg ma jelenik meg,de még mindig nincs,reméljük talán a héten a polcokon megtalálható lesz itt...
Igaz,kicsit lent lakunk,eléggé délen(Baja)Szval,amúgy is nem nagy város,semmi extra nincs benne...Csak jelenjen már meg...Muszály megszereznem,mert a régiben,(((amik eddig megvannak)))ami tetszik konyhai bútoroknál,meg fürdőszobainál,mindig minden háznál jóformán azt rakom le,néha-néha a tükröket megváltoztatom,de magukat a tárgyakat ugyanazt rakom le mindig.....
És ez már kicsit UNCSI!!
Muszály nekem ez a kieg,nekem midegy,lehet angolul is,legalább gyakorlom az angolt,csak legyen meg...(mondok neked valamit,elvileg nekem angolul volt meg az alap Sims2,és azzal játszottam,és rengeteg szót megtanultam,és angol órán meg az angol tanár még csodálkozott is,hogy honnan tudom ezeket a szavakat,mikor nem is tanultuk?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest