Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
én nem veszekszem. nem vettem fel a kesztyűt, nem fogok illusion stílusában itt dühöngeni, mert semmi értelme. és még csak nem is szóltam hozzá. téma LEZÁRVA.PONT
mostantól szerintem mindenféle warez, off, és egyéb fölösleges dolgok nélkül nem lehetne kizárólag a Sims2-ről beszélni
2 nap és megjelenik. akkoris azt mondom, egy demó kéne, hogy érdemben beszélni tudjunk róla.
mostanában mindig ez van, ha még meg nem jelent játékról topic nyilik, átmegy warezba, jön pár okosgyerek hencegni hogy neki megvan, tudja honnan lehet beszerezni. az, hogy értelmesen beszéljünk róla, már nem divat
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 nap és megjelenik. akkoris azt mondom, egy demó kéne, hogy érdemben beszélni tudjunk róla.