Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz leviske #833 üzenetére

Azért, NE feledjük, hogy az elöző rész (Sims 2) még a régebbi kártyákra készült, DX9-re, az újabb részek meg elvileg használhatják már a DX10 (Vista) "tudását", és ARRA KELL átálniuk. Gondold el, mekkora pénz ez, még azt is el tudom képzelni, hogy az EA külön jutalékot kap CSAK ezért, a microsoft- tol (mondjuk inkább, hogy tuti). A Sims 2 ott van folyamatossan a top eladások élén, EZ fegyvertény a pénzéhes AE kezében, nem is kicsi! Aztán, amit leírsz, kiadják kiegészitőkben, mint ahogyan ezt megteszik a Sims2-vel is. :DDD Főleg, hogy most már a kiegészitőket külön cégek szponzorálják (pl IKEA). A Sims3-ban már szerintem mehetünk majd Tesco-ba, vagy Auchan-ba, éppen melyik fogja megvenni a jogokat (sőt, akár régiónként KÜLÖN-KÜLÖN eladva!!!), és lehet majd onlie vásárolni, valamelyik nagyobb onlány áruház megveszi majd ezt is (vagy talán lesz virtuális e-bay is). Nyaralni mondjuk mehetsz a TUI-val, vagy a Neckerman-al (fapadossal, vagy KLM-el repülve), virágot küldhetsz majd egy virágküldő cég szponzorációja jóvoltából, meg még rengeteg ötlet lehetséges. pl a Battlefield 2142 játékában már oriás plakátokon voltak/vannak Intel reklámok, és az is EA játék. EZ a jövő, el KELL fogadni, ha ezzel akarsz majd játszani. Ha nem így lesz, akkor valamit nagyon elnéztek az EA-nál, és megyek, eladom én ezt az ötletet, olcsóért. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák