Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika89
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám:
előzmények: egyik simemmel elmentem nyaralni. Elvittem onnan vásárolni és mikor vissza akartam menni, akkor csak belépett a hotel telekre (a játék) és eltűnt a sim!!!
mikor kiléptem, akkor sajna elmentettem. ===> tehát másik simmel nem tudtam oda menni, mert azt írta ki, h még mindig van ott egy család. ezért az eltűnt sim házát sem tudtam kitörölni.
most letöröltem a nyaralós szigetet ahol volt a hotel és csináltam helyette másikat.
szal a konkrét problem: csináltam egy másik hotelt ezen az új vakációs szigeten és mikor hotellé minősítettem, akkor az a bizonyos sim valahogyan bekerült az új hotelba és emiatt ebbe sem tudok másik simmel elmenni.
most nemtom mit tegyek mert így használhatatlan a hotel.kérlek segítsetek!! egy hétig építettem a hotelt
-
attika89
senior tag
Igazából nemtom, h van e egyáltalán erre megoldás

nekem is ugyan ez volt a problámám és sehogy sem bírtam megoldani.
a vége az lett a történetnek, h vettem nagyobb vinyót és a windowst arra tettem és így lett hely neki (nekem van több mint 3,5 Gb letöltött cuccom hozzá szal ahhoz is kellett)
-
attika89
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Az de én bírom

-
attika89
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
2008 április körül/után sims3

az elég érdekes sztem mert ugyan így tavaszal jelenik meg a Sims 2 Freetime kieg.
Nem értem én ezeket
-
attika89
senior tag
válasz
szabozeee
üzenetére
elvileg, ha kilépsz a játékból, majd újra be, akkor benne lesz mind.
Vagy esetleg, ha olyan tárgyat töltöttél le, amihez kell egy 'mesh'(azaz a váza az új cuccnak), akkor azt szitén le kell szedned (jobb helyeken be van linkelva a mesh, vagy esetleg benne van a letöltött fájlban)
Még egy lehetőség, hogy olyan cuccot szedtél le, amihez valamelyik kieg. kell ami neked esetleg nincs meg. -
attika89
senior tag
Halihó!
A sims el nekem olyan gondom támadt,hogy mikor kreálok egy embert, akkor nem a szokásos egész-alakos kép jelenik meg,hanem egy olyan mint ami akkor van jelen mikor a telken játszom
. ezzel még nem is lenne akkora baj, csak mikor kilépek a telekről, akkor a ház helyén a sim-em képét látom és mikor rákattintok a házra (a sim képére), akkor pedig nem a simemet látom, hnem a telkem képét
.tud valaki erre vmi megoldást?
eddig semmi gondom nem volta játékkal! most tettem újra az egészet és ez a probléma most jött elő. azóta mégegyszer újratettem, de még mindig ugyanez van.
nagyon megköszönném a segítséget!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest