Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
A csalást neveztem át "lottó nyereménynek". Sok előnye talán nincsen, max. ha "kell" valamit venni, biztossan meg tudod szerezni. Átépítettem a telken a házat, 4 szintes, első emeleten saját disco, másodikon edző terem, és a lapos tető meg "tanuló" szint, de ide raktam a foci pályát is (alsó szint a háló, étkező, fürdő, bár a szauna felkerült az edző szinre).
Sajnos, csak egy kocsi bejárót építettem, igaz, nem is kellett több.
Így mindenkinek külön festő álvány, teleszkóp, miegymás. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csalást neveztem át "lottó nyereménynek". Sok előnye talán nincsen, max. ha "kell" valamit venni, biztossan meg tudod szerezni. Átépítettem a telken a házat, 4 szintes, első emeleten saját disco, másodikon edző terem, és a lapos tető meg "tanuló" szint, de ide raktam a foci pályát is (alsó szint a háló, étkező, fürdő, bár a szauna felkerült az edző szinre).
Sajnos, csak egy kocsi bejárót építettem, igaz, nem is kellett több.
Így mindenkinek külön festő álvány, teleszkóp, miegymás.