Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok a Simracewayben, ezért azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani valamit kormánybeállításokra, hogy gyorsabb köröket lehessen futni. Jelenleg a McLaren M23-as eventen körözgetek, mely Watkins Glen pályáján zajlik, és egyszerűen nem tudom hogy lehetnék gyorsabb. Nézegettem az első gyorsköreit, de nem láttam sok különbséget az én és az ő köre közt, mégis minden szektorban kapok ~0.5 mp-et, ami szerintem baromi sok. Jelenleg a 8. helyen állok +1.7 mp-el lemaradva a második mögött. Próbálkoztam különböző beállításokkal, 203°-os kormányfordulással, 13.5-15.0 steering lock-al, 50%-os Speed Sensitive Steering mellett, 360°-os kormányelfordulással, szintén 13.5-15 steering lock-al, csak 0%-os Speed Sensitive Steering mellett, és nem tudom hogy mi lenne az ideális, tudom ez emberfüggő, de mások tapasztalataira is kíváncsi vagyok, ugyanis ahogy észrevettem, az ilyen beállítások akár 1-2 mp-et is hozhatnak, ha jók. (Logitech G25)
Ui.: Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest