- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
én nem tudom bekapcsolni. Szerintem a profiknak se sikerült, mert bénák, és úgy hagyták és direkt mondják, hogy ők nem kapcsolják be. Közben csak megtanultak úgy menni.... most én is megtanulok, mert akármilyen kis értéket, akármilyen megfelelő beállítást állítok a logitech profilerben, a játékban, mindegy, nem engedi a motor fordítani a kormányomat.... Pedig megígértem a tesóimnak, hogy kipróbálhatják. /ha nem mehetnek vele, soha többet nem fognak nyugton hagyni és jó futamokat menni/
szerk: nem is olyan szar így menni, remélem, sokan beneveznek még az RX-8 kupába, hátha nagyobb nyereményekért lehet majd menni. Amúgy a HOTLAP események hogy néznek ki, a végére robbant be mindenki egy top időt? Addig nem megy 100%-kal mindenki? Valaki tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Noctua NH-L12S L-Type
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest