Hirdetés
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Doomgiver
üzenetére
pihenésreeee??? Lökjenek ki a simracewayben, hibázzam el, és repüljek ki a futamból, legyen szar a kormányom is, legyen kevés a pontozás, de még így is sokkal értelmesebb, pihentetőbb, mint a World. Annyira sok negatív van a nfs worldben, hogy még én se tudok pozitívat mondani, ami üt mindent. Pedig bő két évig hittem benne, játszottam. Esetleg a groupos csevegés jó dolog, de manapság más már nem

szerk: ha a youtube-ról hallgatok zenét, tegnap kiváló paul van dyk-féle felvételeket, akkor lassabb a játékom, mert foglalja az internet egy részét a youtube?
/az internetről nyomnám szívesen a zenét, mint a Tompika/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest