Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Nálam nem a pedállal volt probléma G25 esetében.
Sorben 2 este alatti kormánymizzériák:1. beállítom manual, autokuplung ki, tesztkör nissan GT-R-el, következő verseny-en egy töltéssal később, minden automata.
Ezt képes volt pár ujraindítás reset miegymás után is megcsinálni. Aztán nagynehezen megnyertem automatával azóta megjegyzi a beállításokat.2. a drift miat átkonfiguráltam az irányítást egy rumblepad kettőre, kormánnyal egy értelmes testkarikát nem tudtam menni. állítanám vissza g25-öt erre kb 180 fokos deadzone-t képzel be magának én meg értetlenül vergődök mitől nem kanyarodik a kocsi?
Ezt kb 2 újraindítás, mindegyik után újra beállítgatás, utána szerencsére elfelejtette.Kiváncsian várom miket fog még művelni, még úgyis nagyon az elején vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt képes volt pár ujraindítás reset miegymás után is megcsinálni. Aztán nagynehezen megnyertem automatával azóta megjegyzi a beállításokat.