Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
ez esetben mindenképp javasolnám egy kormány beszerzését, de mivel írod, hogy nem akarsz venni, legalább a csúszkákat addig állítgasd, míg élvezhető nem lesz számodra a gameplay menüben

zuchy: biztos, hogy input lag? nézted belső nézetből? mert én kb 1,5 napig azt hittem hatalmas holtjáték van benne, vagy inputlag,és belső nézetből rögtön látszott, hogy fordítja a csávó a kormányt,csak az autó nem akar fordulni, így rájöttem, hogy a steering sensitivity-n és a steering lock-on tekergessek addig, amíg meg nem találom a megfelelő beállítást
Mindenkinek, akinek élvezhetetlen: rettentő fontos a kormányzás számodra megfelelő/helyes beállítása, mert anélkül egy kalap xar az irányítás!!! én mondom, 5 órát görcsöltem vele,de megérte!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest