Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Shift 1-et is billentyűzettel nyomtam, ott egyedül a drift okozott gondot.
A 2-ben a drift is ment billentyűzettel. Viszont billentyűzet mellé érdemes bekapcsolni a segítségeket.A kontrollerrel kapcsolatban:
ha a botkormányokat megmozgatod, többször minden irányba, akkor nem áll be középre?
Nálam az XBOX 360-asnál úgy volt, ha jól emlékszem. Először össze-vissza volt, aztán végignyomogattam-mozgattam és automatikusan beállt középre.Egyébként 8k-ért lehet venni vezetékes XBox360 kontrollert, ennyit szerintem megér. Jó a fogása és a két analóg ravasz pedig csillagos ötös, amikor autós játékról van szó. (gáz-fék)
Két hete van meg, ez az első gamepadom és hamar megszoktam. Most már jobb köröket megyek, mint eddig billel

Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest