Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Csak PC-s játékok formájában játszottam szerepjákot. Az a baj, hogy jobbára itt Magyarországon a MAGUS vagy a kártyajátékok mennek, a többihez alig van játékos.
Egyébként persze lehet karaktert fabrikálni minden rendszerhez külön, csak az el fog tartani egy jó ideig, még segédlettel is.
Lehet valakinek egyszerre két karaktere is játékban? Az gondolom lehetséges, hogy több karaktere legyen valakinek, csak nem mindegyiket használja. De hogy egyszerre többet is lehet e, ez a kérdés. -
Nimrod
addikt
Hopp, a Dune világa kimaradt, merthogy olyan is van (dc++-on találtam egyszer valamerre, csak nemigen sikerült letölteni).
-
Nimrod
addikt
válasz
Flashback #51 üzenetére
Majd teszünk róla, hogy legyen.
Mi van akkor, ha vámpír a Földön, de később kiderülne, hogy eredetileg nem erről a bolygóról származik?
Most ez a Stargate: Atlantis nyomán jutott eszembe, ahol a Wraith-ek is vámpírszerű lények, mégsem a Földről valók, szóval... vagy így sem klappol?
Orkokat is be lehetne hozni lásd Warhammer 40.000, bár az megint egy másik világ. Őrület. -
Nimrod
addikt
válasz
Flashback #41 üzenetére
Bárcsak élőben lehetne játszani... látom lelki szemeim előtt magam amint egy kardal hadonászva ámokfutásba kezdek.
Ezt lehet emailben is játszani? Mert az igencsak érdekelne. Vagy ezt már kérdezték?
Firefox alatt annyira ronda a ph, legalábbis a szövegek. Mindjárt kifolyik a szemem. -
Nimrod
addikt
válasz
Flashback #37 üzenetére
Van Pesten egy jó kis szerepjáték bolt, de elég drágák a könyvek a témában, a net meg tele van infóval. Csak kérdés, hogy az ember merre akar menni, mert ugye a MAGUS és a Shadowrun két külön világ. Hallottam ezt-azt a Vampyre-ről is, arra kíváncsi lennék. Csak nem tudom, hogy pl. lehet e triviális karaktert csinálni, ami minden környezetben megállja a helyét? Bár egy jó karakter összedobása is legalább egy nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840 2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest