- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Hát ezt Nagyon nem értem. Minden levettem Low-ra ujrainditottam a gépet és max29FPS

-
Hikvision
senior tag
Azthiszem Valami gondvan
Optimal Beállításon 1024x768 2x anizo 2xAA és 20-25FPS Az 5.10-es catalyst fennvan. Komolyan mondom nemértem,hiába állítom át mediumra akkrse javul a helyzet. Már ennyire szarlenne egy 9800pro?
-
Hikvision
senior tag
Szép estét, ha minden jól megy holnap estére meglesz a Game, Vajon a kis 9800pro fogja vinni szűrőkkel?

-
Folze
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
grat, milyen fokozaton toltad? mert normálon nálam már gondok vannak

-
Alvin_ti4200
félisten
Na megvan mind az öt medál, viszont a játéknak rohadtul nincs vége

-
Archer
őstag
Kipróbáltam. Nekem nagyon tetszik, még betegebb, mint az előző részek. A legdurvábbak szerintem a zöld rohangáló rögbisek. Kár, hogy az action shotgunt nem hagyták meg régi formájában. A grafika egész jó és gyors is a motor, bár örök vesszőparipámon a vízen még fejleszthettek volna
-
Alvin_ti4200
félisten
Na már rájöttem, közben átcsusszantam az utolsó fejezetbe

-
Alvin_ti4200
félisten
Legnagyobb beszólás: Harmadik fejezet főellensége egy böszme nagy méhecske, miután kinyírtam megszólal Sam -> There will be no bugs in this game
Szakadtam
Most a negyedik főellenségnél járok az ötből és nemtom hogy kell kinyírni
Sebsődik, de mindig regenerálja magát egy prizmából, ahova a fények sok kis prismán keresztül jutnak el, gondolom azokkal kéne valamit csinálni, a nagyot hiába lövöm, nem lesz semmi baja
-
Folze
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
mindig csak az az FPS

poénok vannak benne rendesen: pl ott az elején a bokorban turbékoló kék párocska, hopp egy bónusz -> aranyosan elszaladnak
és hát persze ott van ugye megint az a sok 'idióta' lény... -
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Így sem sokkal jobb
1 év után már csak mediumra elég
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
1 éves felsőkategóriás kártyától nem rossz teljesítmény!

-
Alvin_ti4200
félisten
Na hozzájutottam végre a teljes változathoz, hát eddig bejön, poénokkal teli, akárcsak az első rész
Furcsa mód olybá tűnik, hogy működik a HDR az X800XL-emen! 1280x1024 4xAA 16xAF Minden Maximumon és Very High-on HDR-rel bekapcsolva 20-25 fps, néha felmegy 35-40-re, igaz nyílt terepen voltam eddig csak. Zártban be fog gyorsulni. -
darkside
csendes tag
A hcgamer szerint tegnap jelent meg az USA-ban, és talán a hét vége felé Európában is megjelenik. Bővebben: link

-
Archer
őstag
Még mindig semmi hír a megjelenésről.

-
@Töki15
tag
Nekem nagyon bejött a demo minden fokozatán végig vittem de azt mondják a játék szebb környezetben lesz mint a demo!Kastályokban, Természetben....
-
Archer
őstag
Ezek szerint már megjelent a game:Bővebben: link
-
Archer
őstag
Hát úgy tűnik, hogy 10-én nem jelenik meg a game.

-
MiQ
csendes tag
Hát ilyen nincs!!! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el!!!
Gondoltam meglesem milyen lehet a látvány legjobb minőségben, ezért beállítottam maxra a grafikus minőséget, csak a felbontást vettem vissza 1024*768-ra. A legnagyobb meglepetésemre a progi egész elfogadható sebességgel futott. Textúrát visszavettem mediumra, kikapcsoltam az AA-t és AF-t és tökéletesen fut a progi semmi akadás, semmi lefagyás...
Egyszerűen nem értem, hogy az automata beállítás során, és low módban mi a fene lehetett a probléma, ami ennyire tacsravágta a progit.
Mindegy, a lényeg hogy mostmár normálisan fut.
A demóban lévő pálya nem igazán jött be, az első részekben is mindig az óriási nyílt terepeken játszódó részeket szerettem, de a credits alapján itt is lesznek hasonlók...
-
MiQ
csendes tag
Elvagyok keseredve. Az adataimnál szereplő konfigon valami targikus amit produkált a demo, vagy inkább a gépem, nem tudom... Auto teljesítmény beállítás után medium szintre értékelte a progi a gépemet, ami nem is lenne meglepő, hisz vannak jóval erősebb cuccok is mostánság annál, mint ami nekem van, de sajnos a program gyakorlatilag használhatatlan volt, annyira szaggatott ezen a beállításon. Low (640*480, minden beállítás minimumon) szintre állítva már mondhatni játszható volt, de még itt is gyakran beszaggatott. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert más programokkal nincsenek ilyen problémáim. A hab a tortán, hogy 15 perc játék alatt 3-szor fagyott le a gépem, ennyit két év alatt sem produkált.
Nem tudom, hogy tényleg mi lehet a probléma, de ha ez a végleges kód, akkor sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ki kell hagynom az SS2-t, pedig a SSFE,SSSE mind a mai napig dobogos helyen állnak a ''best games'' ranglistámon. -
MoneyM
senior tag
október 10. amig kijön?

-
nah sikerült a demot game overig jáccani. kira volt. már várom a fullt. mikor lesz meg?
-
naraku
aktív tag
Én most töltöm a demot!

-
sráccok! csak addig az ajtóig tart a demo? mert nem enged át. az ajtó locked aszonnya. vagy mit kell csinálni?
-
Yutani
nagyúr
Bár az előzetesek alapján azt mondtam, nem lesz jó, ez a demo mégis eléggé tetszik (éjszakai letöltés után, reggel indulás előtt 5 perc játék után ítélve
).
Mindent maxra állítva tökéletesen fut a játék. A zene nekem sem jött be, és az egér is túl érzékeny (nem találtam beállítási lehetőséget!), de grafikailag eléggé ottvan, és a Siriusopolis (vagy mi) is jól néz ki.
Nekem bejött a sci-fi környezet, inkább az idétlen kínai pályáktól tartok...
-
Dilikutya
félisten
-
emtyyy
tag
hát nekem elég szarul megy, szal kicsit értetlenül állok a helyzet előtt!
mindenkinek faszán megy max grafon még az enyémnél lassab konfigokkal is? ezt magyarázza meg nekem valaki!
most vagy valamit elcsesztem vagy mindenki más erősen elferdíti a dolgokat
-
Frigo
őstag
Hát én a részemről inkább maradok a Painkillernél.

-
Archer
őstag
Végignyomtam a demót. A grafika egész jó, a zene nekem sem jön be annyira, mint az előző részekben, meg valahogy ez a sci-fi környezet sem. Remélem nem sok ilyen pálya lesz benne. Amúgy helyén van a játék.
-
darkside
csendes tag
Bár még nem játszottam végig a demót (egyszer kifagytam), de eddig tetszik. A zene mondjuk nem olyan jó mint az első részben, de remélem ez a véleményem változni fog majd a teljes játék alapján. A krediteket érdemes végignézni. Az alapján jó dolgokra számíthatunk, ugyanolyan infantilis
, mint az első rész volt. Sőt. A bikák hátán a kulcs, nagyon üt!!! -
naraku
aktív tag
Van már demo!!!!!!!!!!KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!4

-
Dilikutya
félisten
Első tapasztalatok pár perc játék után. Az adataimnál szereplő konfigon 1024*768-as felbontásban, erősen a maximális beállitásokhoz közeledve (amit default a program belőtt magának) a játék egyetlen egyszer sem akadt meg, szép folyamatos, és jól is néz ki. A játékmenet maradt a régi, nekem már sikerült is belebotlanom néhány holland futballdrukkerbe

-
Frigo
őstag
Kijött a demo :csekk gamestar.hu
-
Dilikutya
félisten
Holnap demó!! Bővebben: link
-
mr.ki
aktív tag
ÁÁÁÁÁ! Kezdödik a hentelés órája
(sajna még jópár nap kell még) -
Dilikutya
félisten
Közeledik a megjelenés. Egy demó is várható nemsoká: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
Valóban. Sőt, ha hinni lehet ennek az oldalnak, akkor nem csak azt: Bővebben: link.
Ez a Serious Sam Gold felkeltette az érdeklődésemet, van benne egy teljesen új epizód 5 pályával. -
Dilikutya
félisten
Én 3 éve érettségiztem

Tegyük azt hozzá, én a Serious Sam-től sem ijedtem meg, de végülis azt a játékot nem is lehetett komolyan venni, elég csak a tökfejű ellenre gondolni, vagy a Sam társául szegődött computer adatbázisát olvasgatni az ellenfelekről. Volt pár olyan leírás, hogy na mondom, ezek sem százasok. Pl. volt valami East Clintwood nevű fegyveres alak
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is idén érettségizem, talán ez jó ómen a játékra és az eredményemre nézve.
Szerintem alapvető probémája a mai játékoknak, hogy jobb grafikát akar, mint amennyi a tökéletes összhangoz kell. Pl.: Rome Total War stratégiai térképe. Ellenpélda a SS, ahol minek óriási polygonmennyiség,amikor az ember a célobjektumot és a röppályát nézi?
Nem tudom hogy vagytok vele, de én speciel a DOOM-ban nem ijedtem meg annyira,mint
pl.: a SS-ben. Ott a végeláthatatlan tömeg+ távoli sikolyok,ordítások stb. jobban hatott rám,mint a DOOM közelebbről scrptelt ellenfelei. -
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egy játékot azért hajtott a serious engine, a Nitro Family-t, de elég felejtős volt. Engem anno az élénk színek, az ellenségek elvont külseje és a grafika fogott meg. Nekem sokkal jobban bejött, mint a Q3 motoros gémek. Remélem a pályák itt is ugyanolyan változatosak lesznek, mint az előző részekben. Jobban várom, mint mondjuk a FEAR-t. Az már valahogy nem tud lekötni a monoton kommandózásával.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Az a baj, hogy igazából nem is tudjuk, mire lett volna képes a Serious Engine, mivel a Serious Sam-en kívül más játékban nem használták. Azóta láthattuk, a Q3 is szépen elboldogult az oroszországi hómezőkkel (CoD). Hogy melyik a jobb? Jó kérdés. Ami tény, hogy a Quake3-nak már 99-ben sokkal részletgazdagabb grafikája volt, mint a Serious Sam-nek 2001-2002-ben. Persze ez nem az engine hibája, hiszen eredetileg a Croteam nem is tervezett játékot, csupán egy techdemónak indult. A textúrák felbontása sem volt akkora, mint a Quake3-ban. Ami vitathatatlan, hogy a maga korában a Serious Engine relativen jóval kisebb gépigénnyel rendelkezett, mint a Quake3, hiszen főleg itt Magyarországon, mikor a Q3 megjelent, jóformán épp az számított a csúcskonfignak, ami csak a Q3 alapkövetelménye volt. Persze akkor a hardverek is jóval drágábbak voltak, mint manapság. A Q3 motorral szebb játékok készültek, de ez megintcsak a fentebb leírtakból következik. Egyébként, ahogy a képeket elnéztem, nem lehet vészesen nagy gépigény. A játék szép, részletes, de padlót azért nem fogok a grafikájától. Ezzel persze nem leszólni akarom, mert valójában igen mutatós, részletes. De hála az égnek semmi realisztikusság, és az MI fejlesztők is szabadságon vannak a Croteam-nél a fejlesztés alatt
. Én már unom a szuperintelligens, nagyon élethű játékokat. Az ilyen valóságtól elrugaszkodott grafika jobban tetszik. A realisztikus játékokat nem is szeretem, kivéve a II. világháborús játékokat.
mr.ki: Emlékszem, épp az érettségi szünetben szereztem be a fullos Serious Sam-et...
Ennek ellenére jól szerepeltem 
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Tudom én, hogy jól meg volt írva a motor. Havernál 300-as cerkán voodoo2-vel játszhatóan futott(azért nem maxon). Sokan mondták, hogy Quake3 motor így meg úgy, de szerintem a serious engine sokkal jobb volt. Valszeg én is a SS2-vel kezdem, mind a két részt rongyosra játszottam, a cooperative-ról nem is beszélve. A Quake4 is érdekel, bár a kettővel nem sokat játszottam, nem jött be. Talán majd a 4.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem én a Sam-et fogom előbb. Igazság az, hogy jobban lekötött, mint a Quake2, bár azt is imádtam. Szerintem a gépigénye is barátibb lesz. Az SS: FE amikor megjelent, fullosan ment ugyanazon a gépen, amin az RtCW és az AvsP2 már akadozott 800*600 fölött. Jól megírt motor volt, remélem, ezt is jól megcsinálják. Iszonyatosan nagy teret, és rengeteg ellenfelet kezelt, és emellett egy 533MHz-es gép, 16Mb-os TNT2-vel, 192Mb memóriával 1024*768-ban maximum beállításokkal elégnek bizonyult. Ugyanezen a konfigon a GTA3, RtCW, MoHAA, AvsP2, amik ekkoriban jöttek ki, már kompromisszumosan mentek, ellenben jóval kisebb teret tudtak kezelni. Emlékszem, néha olyan jó kis csaták voltak a Sam-ben, egyik kedvencem a Second Encounterben valamelyik dzsungeles pályán a nagy völgy, amikor özönlenek mindenfelől. De a finálékban is pörög a gépágyú csöve

-
Dilikutya
félisten
-
mr.ki
aktív tag
De szépen néz ki az a kis pókica. Kíváncsi vagyok mennyi rakétát tud lenyelni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a SS:SE alacsonyabb áru termékek között volt a megjelenésekor. Szerintem már SS:SE is igazi király játék volt. Nálam a DOOM III-at ez is ronggyá veri
, nemhogy a nemsokára megjelenő 2. rész.[OFF] A DOOM technologiailag nagyon jó volt, de a játékélménye szubjektív megítélésem szerint a SS sokkal,de sokkal jobb volt,van (lesz?). -
Dilikutya
félisten
Új képek: Bővebben: link. Arra szerintem még várni kell, hogy a budget kategóriába kerüljenek, ez már nem egy kis horvát cég saját fejlesztésű motorjának bemutatója lesz, hanem egy kis horvát cég nagy sikerű játékának folytatása. Nem mindegy!
-
mr.ki
aktív tag
Nem lehet tudni hogy a budget árkatekóriában jelenik-e meg,mint a többi S.S.?
-
Archer
őstag
Azért ezeket a fél képernyőt elfoglaló fegyvereket kicsit túlzásnak tartom.
-
Dilikutya
félisten
Friss hír: Bővebben: link. Addig legyek csak szegény, amíg ezek valamelyikéről ki nem kerül valami béta verzió, vagy demóféle

-
mr.ki
aktív tag
Ha már Easter egg akkor meg kell említenem a havas pályán lévő mikulást,aki be volt szorulva a kéménybe
. Szétlőve pedig egyből jött egy piros cyborg
. . Remélem hasonló ökörségek lesznek a köv. részben is.
-
mr.ki
aktív tag
Emlékszem amikor az első pályák egyikén egy piramis mögött találtam egy gyújtószerkezetet. Amikor lenyomtam a piramis eltűnt, s helyette 2 akkora szörny volt
amilyet akkor még egy játékban sem láttam.
Kíváncsi vagyok a köv. részre 
-
Dilikutya
félisten
Új képek: Bővebben: link. Szerintem kimondottan szép játék lesz. Kissé meseszerű grafika, ami nem baj, mert már unom, hogy mindehol maximális realizmusra törekednek. Aki realizmust akar, menjen ki az utcára. Már alig várom, hogy ismét önfeledten lövöldözhessek egy jót. Ezt nem sok játék nyújtja, mindenhol kell taktikázni már, rejtőzködni, lopakodni, ajtót kinyitva megijedni. Itt nem lesz semmi, csak rengeteg csúnya és vicces, buta (remélem ezúttal sem lesz MI) ellenfél (A Second Encounter tökfejű szörnyei nekem mókásak voltak, de egyéb poénok is voltak benne), és szebbnél szebb puskák

-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Viszont szerintem jobb játék lesz belőle mint a Doom 3-ból.
-
Dodge_Dealer
tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
elnézve a képeket..hát..nem sokkal szebb mint a 2002-es Second Encounter

-
Dilikutya
félisten
válasz
BobChemistry
üzenetére
A demós cikkben le van írva, hogy megjelenési időpontról egyenlőre nem esett szó.
-
Dilikutya
félisten
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nem. A Second Encounter egy önálló kiegészítő, mint a GTA3-hoz a Vice City. Igazából lehetne a 2. rész ez is, mert bár ellenfél és fegyver kevés új van benne, de pálya viszont elég sok, a végigjátszása eltart addig, ameddig a First Encounter-é. A játék engine-je is ugyanaz, 1-2 apróbb módosítás (pl. fű) történt csak benne, a gépigénye sem változott.
A Serious Sam 2 teljesen új játék lesz, mindent újra csinálnak benne, ahogyan az a képeken is látszik. -
BobChemistry
őstag
a Serious Sam 2 és a Serious Sam: The second encounter ugyanaz a játék?
-
Dilikutya
félisten
Újabb képek: Bővebben: link. Nekem még a július 7-i frissítés is újnak számít most, mert nem láttam. A nagy darab bunkós jószágok meg az orrszarvú jópofa ellenek lesznek

-
Dilikutya
félisten
Lesz demó: Bővebben: link. Csak kérdés, mikor...

-
zoji
csendes tag
Szerintem is kiba..jó volt az előző, kb 8-10-szer nyomtam végig én is.
A képek alapján ez szintén állat játék lesz.
Van eggyáltalán ehez hasonló game, amiben ennyire ész nélkűl lehet öldökölni? -
Dilikutya
félisten
válasz
nofreenick
üzenetére
Nem baj az
Most nyúzom a SS: Second Encountert, már ki tudja, hanyadszorra... és még a grafika is tetszik, így bő 3 évvel később is. És legalább nem sötét, mint a Doom3 
-
Dilikutya
félisten
Új képek: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
válasz
nofreenick
üzenetére
Én nem láttam rippelt játékokat jó ideje már. 3 éve is már vegyesen voltak, már megjelentek az iso-k is itt-ott... ehh, régi szép idők. RatWarez és társaik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
nofreenick
üzenetére
Már megkaptam kepeszt fórumtárstól, akinek itt is megköszönöm, nemcsak mailben
Amúgy az enyémben nincs ott, mivel a zenék hiányoznak. Nem CD-s verzió, hanem rippelt játék. Anno mikor ez a játék megjelent, még voltak ilyenek is
Régi szép idők....
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Pár új infó, honlap, miegymás: Bővebben: link. Sajnos új kép nincs most.
-
rocket
nagyúr
Elso ingame kep: Bővebben: link
Nem rossz
-
Dilikutya
félisten
Kicsit off: nincs meg valakinek az a rockosított karácsonyi dal, amelyik felcsendül a Serious Sam valamelyik (nem emlékszem melyik) részében?
-
Dilikutya
félisten
Hogy fest a trailer? még nem volt időm lezörgetni, elsőbbség a Magyar vándoré
halljátok moderátorok, warez...
amugy az első 2 részből kiindulva kellemes kis gamma lesz, azokat mai napig előveszem néha, ha egy kis önfeledt, boldog, békés öldöklésre vágyom
)) -
Shim
őstag
előző két rész minidg kellemes kikapcsolódást jelentett számomra

tréler meg no comment, überalles
henteljünk mán
mikor jelenik meg? ugye nem veniccdán? -
Thom!
veterán
Bővebben: link
Serious Sam 2 GDC 2004 Official Trailer -kezdjük itt
R420 szörnyetegen futott a gáma a videon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Optimal Beállításon 1024x768 2x anizo 2xAA és 20-25FPS Az 5.10-es catalyst fennvan. Komolyan mondom nemértem,hiába állítom át mediumra akkrse javul a helyzet. Már ennyire szarlenne egy 9800pro?
És a legvégén tartok, de itt már tényleg nagyon sokan jönnek

Szakadtam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)