- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasztok!
Én is elkezdtem eme játékot mert unatkoztam.Eljutottam a Chinais részhez ahol egy kikőtő van.Ott sikerült is egy ajtót kinyitnom aztán a tovább haladás nem tiszta ugyanis a következő nagy fakapu már nem nyíllik és nem is tudom mit kell tenni.Csak bojongok őssze-vissza és semmi.Esetleg valami őtlet?
Meg ha kapok egy serious bombát azt ,hogy tudom felhasznállni? -
qwertly
addikt
Halli mindenkinek
,itt mindig kaptam gyors segitséget a játékal kapcsolatba.
Elakatam
nem tudok tovább jutni,mégpedig azon a részen amikor kertben vagyok és egy viláskulcsun keresztül leérek a csatornába itt jönek boszik kutyák és robotok kikészitenek nincsen fedezékem és elég életem
.Van valami trük,hogy tovább jusak
.Köszi a választ elöre is. -
qwertly
addikt
Köszi a gyors választ
én is sejtetem hogy igy kell de anyian jöttek a katapulthosz hogy nem gyöztem öket szétlöni.
Én sem tartom valamijen nagy játéknak de arra pont jó hogyha várat vagy ideges vagyok akor egy kis gyilokal levezetem benne.Úgy hogy ilyen re pont jó ez a játék. -
mr.ki
aktív tag
Itt 1 normáli,használható válasz:
Védd a kis bennszülötteket a katapultok közelében (elég 1-2 katapult környékét tisztán tartanod). A kis simbianok szétlövik a nagyranőtt majmot, és utána... majd meglátod a filmbejátszásból![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(miután 2-3 adag becsapódott a gorillába segíts rá egy kis serious damage+agyú kombóval->sima ügy) -
Xelo
addikt
én tologattam kicsit, de 1ébként egy szörnyü agyatlan gagyi giccses fogyatékos xar... már bocsánat, akinek tetszett... de én abban nem lelem az élvezetet hogy tök sííík ellenfelek jönnek halomra, álnak és lőnek, max jönnek felém, darálom őket 4fegyverrel, azért hogy megmentsem a a hülye idiótáknak a mittoménmilyét mee én vok a námbör 1... áhh.. mind1... grafika is nagyon gáz, szvsz, hiába a HDR. De ha még pörgős lenne.... de néha jönnek, leölöm, jönnek, leölöm...
nembaj, talán jó lesz vkinek ha ideges levezesse a feszültségét... de akkor máá Postal, oke oke tudom tudom, de abban legalább tényleg vannak, ha kicsit durvább, de vannak normális poénok is... -
qwertly
addikt
Sziasztok itt már kaptam segitséget a játékal kapcsolatba
és most is kellene egy kis segitség.Elakatam és nem tudom hogy mit kellene tenni
,nem tudom a King Kongot lelönni mindig lenyom
hogyan tudnám legéppuskázni van vallami trük itt?Már 4 napja itt tartok és nem jutok tovább,idegesitö.Elöre is köszi a segitséget. -
deedee
őstag
húúúú de csalódtam a gémben....

mindenféle manók meg repkedő boszorkányok ellen kell küzdeni....

az előző két játékban nekem nagyon bejött a mezopotámia,egyiptom/ha jól emléxem.../színhely....Szörnyek és robotok ellen mentem.....Itt meg valamiféle abszurd mesevilágban/pl óriások földje vagy mi.../ kell játszani....Nagyon nem jött be....
[Szerkesztve] -
Lacza
senior tag
Hát tényleg király volt ,bár az elsővel nem játszottam.
A vége meg aztán nem semmi
Most már én is várom akövetkezőt
-
mr.ki
aktív tag
Hát persze, hogy kihasználják. Én nem azt mondtam, hogy noha csináltak egy grafikus motort azt ne használják ki lehetőségük szerint, hanem azt, hogy nem biztos, hogy ebben az ütemben megtartható lesz a SS-féle pörgő játékmenet. (persze ez nem lenne gond, ha mindenkinek lenne egy 7800GTX v. egy X1800-as Radeon... dehát mint tudjuk...)
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Na normális nehézségen végigtoltam. Hááááát a végső ''ellenfél'' elég érdekes (nem lövöm le). Annyit mondhatok, hogy ilyen szerintem egy játékban sem volt (a készítők is ezt mondogatták a játék végén). A lényeg, hogy a végefelé kisebb a terület és lám-lám rögtön nőtt az ellenfelek száma.
Ja és talán egy jó hír: LESZ FOLYTATÁS (legalábbis a végén ezt emlegetik,kiírják jópárszor) -
Dilikutya
félisten
Ezt máshol is felrótták már a játéknak, hogy kevesebb lett az ellenfél. Pedig én épp azt szerettem a korábbi részekben is (a szép és nagy terepek mellett), hogy jókora hullámokban özönlöttek a mindenféle csúfságok
. A lángszóró pedig személyes kedvencem, szerettem nézni, ahogyan lángolnak a szörnyek
. Sajnálom, hogy a grafika miatt feláldoztak pár dolgot abból, amitől olyan jó volt eddig. Igaz, a demó nekem tetszett, bár a szörnyek mennyiségétől ott sem voltam elájulva, ráadásul azok a röpködő bizbaszok idegesitettek csak, jobb szeretem a csúf, sokfogú, nagy szájú agymenéseket
. -
mr.ki
aktív tag
Ez a isteni játék a végefelé egyre jobb lesz
. (a medáldarabkák gyűjtése a játék kb.: 6/10-e azthiszem). Namost azthiszem befejezem a játékot
. -
mr.ki
aktív tag
Már a vége felé járok a játéknak (utolsó medáldarab). Sajnos azt kell mondjam, hogy ''fájdalomcsillapítósodott'' a játék. Aki nem játszott az 1.-2. játékkal annak nem tűnik fel, de egy kicsit zavaró ez így. Egy kezemen meg tudom számolni, amikor tényleg úgy éreztem,hogy ezt a hordát már nem élem túl. Előtérbe helyezték a grafikát a bejárható területek rovására.Szerencsére poénok minden sarkon vannak a játékban. (Lángszoró már nincs , de minden más megtalálható.)
-
-
deedee
őstag
na végre tegnap este óta én is nyomulhatok e ''csodás'' gémmel...

visszajött az előző részek fílingje...sőőőt még jobb is...A kék kis izé fickók rendesen aprítják az ellent ....Közben meg jókat újjonganak,vihorásznak

lehúztam egy kart,erre egy hatalmas boxkesztyű kupánvágott egy ellent...

[Szerkesztve] -
birno
addikt
Hi!
Van ebben valami konzol meg olyan konzolparancs amivel gyorsabban tudok mozogni?
Vagy trainer ami erre képes?
+kérdés:Hány része és kiegészítője van össz. a Serious Sam-nek?
Csak mert most láttam, hogy van egy 2002-es Serious Sam 2 topik is.Ezért nem értem.
-
Lacza
senior tag
A vége felé az a nagy dög nem semmi

Amelyik elöl rohanni kell egy helikopterbe.
Már vagy fél órát próbálkoztam vele -
deedee
őstag
na mégis összejött....

-
deedee
őstag
nem megy

-
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én nyomatom ezt az istenkirály játékot. Ennyit nemhogy FPS játékban (kivétel a többi SS
), de máson sem nevettem ennyit 1 feladatsor alatt. Min. 90%-ot ér a játék. Jópár ötletes és hasznos jármű van. A grafika számomra nagyon szép (hála 6600GT-nek). Egy vicces rész Pl.:
egy bokorban űzik az ipart a kis emberkék
, majd megbolygatod őket és kirohannak a bokorból. Persze a srác fut a kiscsaj után
.
A küldetések végén fotókkal mutatják be a győzelem utáni partikat. (mind király).
Többet nem árulok el, ezt át kell élni.
Nagyon féltem a képek láttán, hogy lesznek segítőink, de igazából csak 1-2 hely van ahol ténylegesen is érnek valamit. (nem ők fogják learatni a babérokat).
Azonban az 1. küldetéssor után sajnos úgy kell mondanom, hogy a ''végtelenszámú'' ellenség itt csöppet sem annyi. 1-2 hely volt, ami azért emlékeztetett, hogy ez SS és elborult aggyra, kifinomult reflexekre van szükség, de sajnos eddig nem túl sok. Remélem a többi küldetéssor több ellent fog felmutatni (pokolban
biztos jobb lesz az aratás ). Most normális fokozaton játszom.
[Szerkesztve] -
qwertly
addikt
Nagyon megköszönném ha valaki tudna abba segitenni.hogy ha elekarom inditannia játékot GfxD3D.dll hiba üzenetel el száll
.Valakinek volt már ilyen gondja
. -
Sensut
őstag
-
Sensut
őstag
A szemközti ajtó fog kinyílni, ha midenkit kinyírtál és van egy secret-majom is. Lehet, hogy nem találta meg azt és azért nem engedi tovább. Úgy emlékszem egyéb különlegesség nem volt ott...
-
zoji
csendes tag
Hi emberek. A sógorom megkért hogy kérdezzem meg tőletek.
A Kukulele Prison pályán tart, megőlt mindenkit és nem tud tovább menni.
Itt vannak a majomszobrok a falon, meg a terem közepén felűl nyitva van a plafon.
Segitsetek légyszives.Köszönöm. -
Sensut
őstag
Épp most fejeztem be, szerintem a Sam jobb mint valaha. A grafika szép, jók a poénok, került egy kis sztori is, na de a vége ott a városban (vagyis a Siriuson), az meglepett. Ritka jól összejöttek a pályák jó zenével, jó hangulattal... mindenképp az év egyik nagy esélyese lesz, bármit is okoskodnak a szakik.
-
Archer
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem tudom, mégis mit várt a tesztelő. Dobozok meg ládák közti bújkálást? A grafika egy normális videókártyával szerintem igenis üt. A történet tényleg nem nagy kunszt de nem is azon van a lényeg. Tuti, hogy nem lesz belőle klasszikus de azért az idei citromdíjra jelölni kicsit túlzás.
-
Dilikutya
félisten
Jól lehúzták a játékot: [link]. Bár nem tudom, mi az igazság, én még nem próbáltam. A demo tetszett.
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Van ehhez a játékhoz honosítás? -
Tithian
őstag
Nagyon tetszett a játék, grafikailag és játékmenetileg is a legjobb FPS idén (a bloom sokat dob rajta, ráadásul gyors is). Egyetlen kifogásom a nehézséggel kapcsolatos: Serious fokon 11:30 alatt végigvittem, s csak egy szorult helyzetet éltem át, mégpedig az utolsó pályán.
Az első 2 részhez képest pite, de nagyon szórakoztató. -
t1
veterán
Hali!
Meg van a játék és rohadt jó. A grafika valami lenyűgözö...
Fuhhhhh... nagyon nagyot alkottak a készítők rohatd jó lett a gém
-
birno
addikt
Van valami beépített demo ebben a gameben amivel megtudom nézni, hány fps-t produkál a gépem vagy csak külső benchmarkal vagy Fraps-sal lehet ellenőrizni?
-
Archer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Attól azért messze állok csak a végére már nagyon belejöttem.

[Szerkesztve] -
cslala
csendes tag
Hi!
Nem tudja valaki mit kell csinálni a Mental Institutionnál,mert hiába lövöm meg egyebek nem történik semmi. -
AMD-s
tag
Mennyi idő alatt lehet végigjátszani,átlagos tempóban?

-
nofreenick
aktív tag
kipróbáltam én is a gamét
legjobbak a duke forever-t firkáló poénok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy az összes geg nagyon, jó rengetegszer felröhögtem játék közben
még csak a medál második szeletéért küzdök, de nagyon rákattantam... -
@Töki15
tag
Én médiumon játszok!
Épp most vittem át azt a részt amikor Gorillát ki kell nyírni!
És most boszik jönnek ellenem!
Nagyon tetszik a demot minden fokozaton végig vittem a legnehezebb fokozatot 15 perc alatt tudtam teljesiteni!
A boszik után még sok pálya van!
Attól kérdem aki végig vittem!
Na jó játékot mindenkinek!
És sok szerencsét! -
Xelo
addikt
elkezdtem Serious fokozaton csak ugy hülyeségből... aztán eljutottam odáig hogy a chiefet megkell védeni amikor a táborába beözönlik a nagytömeg cucc... ott odáig hogy beront az a hatalmas nagy szottyos szutykos szörnyike... khmm.. inkáb kezdek 1 újat medium - easyn

-
Xelo
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
küldök 1e-mailt.. nem kell hozzá semmi program, csak tedd fel a gamet és én küldök cracket, de please ne warezelj...
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Segítsetek ha tudtok, mert szétvet a düh. Tegnap letöltöttem, persze csak kipróbálás céljából egy teljes verziót. Az svf fájllal való ellenőrzéskor már kiírta, hogy hiányzik egy ccd-want.rar nevű fájl. Letöltöttem az antiblaxx nevű progit is, állítólag ami a hiányzó rar fájlban lett volna, azzal kellett volna patchelni. Így viszont nem működött. Ma reggel újra küldtem egy drága SMS-t, és leszedtem egy másik verziót. Ebben darabolt fájlokat kell egyesíteni,amit megcsináltam a total commanderrel, lett egy out kiterjesztésű fájl. Ebbe belelát a TC, van benne egy iso fájl. Na, gondoltam talán ez jó lesz, de amint megpróbálom kiszedni az out fájlból, egy st-ses2.o00 nevű fájlt keres...... Ez sem jó. Ha valakinek lenne egy ccd-want.rar nevű fájlja, vagy ötlete, kérem segítsen. Mail cím az adataimnál. Kösz előre is.
-
Hikvision
senior tag
Hi,ma feltettem apám gépére a Gammát és neki a menüben nem lassú az egér,Ti4200
az enyém meg 9800pro. Namost az lenen a kérdésem, hogy a menüben az egér mozgásának van valami közvetlen kapcsolata a játék indítása után felvillanó nagy NVIDIA logoval?

-
Dilikutya
félisten
Bár gondolom már mindenki szétlopta az agyát, azért belinkelem az új SP demót, amiben immáron 2 pálya is helyet kapott.
Bővebben: link -
Archer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A Custom Level menüpontban meg tudod nézni, hogy hány pályát teljesítettél és még hány van hátra. Amúgy %-ot nem lehet nézni.
-
Motion_Blur
félisten
Meg lehet valahol nézni, hogy hol jársz? Hány %-nál?

-
Detonator
aktív tag
Gratulálok!
Én is most végeztem vele és nagyon tetszett!

Melyik fokozaton toltad?
Ha a legutolsó pályára gondolsz és nem a legutolsó fejezetre, akkor szerintem nem kell hozzá olyan sok idő. Hogy oldottad meg a végét....?
Én folyamatosan hátráltam... -
Archer
őstag
Na végigtoltam a gémet. Az utolsó pálya nehéz és jó hosszú. Legalább 1,5-2 óra volt a pálya végigvitele. Szerintem túlságosan elnyújtották a végét. Az előző részekben nem volt ilyen hosszú. A véganimációt viszont mindenképpen nézzétek meg.
-
deedee
őstag
2.5 gb a cucc,remélem tényleg szép lesz a gém.....Az első két játék se volt olyan csúnya,már amennyire maradt idő nézegetni a hentelés közben....
a távcsöves-robbanógolyós puska itt is van? -
Detonator
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tényleg gyönyörű, a legszebb játékok egyike (Far Cry, HL2, Painkiller szintjén van)! Gép kell neki, de a látványhoz képest nem kér sokat és a RAM-ot sem zabálja két kanállal!

-
Motion_Blur
félisten
Most kezdtem el vele játszani, még valami Ursula Road-nál járok

A játék kib@szott szép! De logikája, története gyakorlatilag nincs is, csak az APRÍTÁS

-
Archer
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Ez nekem is feltűnt. Remélhetőleg később egy patchel orvosolni fogják a dolgot.
-
Archer
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Szerintem nem lehet. Én legalábbis nem jöttem rá, hogyan kell.
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Srácok a multiplayert nem lehet egymás ellen játszani, mint az elödjénél deathmatch vagy ilyesmi, mert én csak pályateljesítéseket találtam a serveren ???
Mert ha nem akkor ez gáz......
-
Archer
őstag
válasz
Detonator
üzenetére
A 4. főgonosz az a varázsló szerűség? Ha igen, annyi a teendő, hogy az oszlopok tetején lévő kezeket addig kell lőni, míg ki nem nyílik teljesen. Ezt az összesnél el kell játszani, végül azt kell kinyitni, amelyiknél véget ér a piros energiavonal.
Na ezt most jól leírtam.
-
Lacza
senior tag
Nekem is bejön, bár egy kicsit nehéz.
Nem baj, majd nyomom az egeret mint állat
-
-
Folze
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
samnél a 'normál' szónak más jelentése van sztem

nem győzöm cserélgetni a fegyvert, és amikor meg eltalálnak, nagyon megsebeznek...
ott van pl a golyószóros, kinézek, azt egyből ugrik az életem fele...
mer ugye itt taktikának sok értelme nincs, a gyorsaság a lényeg
a script úgy is csak tömören ennyi: lődd szét samet
-
Detonator
aktív tag
Tudja vki hogy kell megölni a 4. főgonoszt?

-
Hikvision
senior tag
UP
-
lordring
aktív tag
CD borító van vhol a neten?

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,itt mindig kaptam gyors segitséget a játékal kapcsolatba.
nem tudok tovább jutni,mégpedig azon a részen amikor kertben vagyok és egy viláskulcsun keresztül leérek a csatornába itt jönek boszik kutyák és robotok kikészitenek nincsen fedezékem és elég életem
.Van valami trük,hogy tovább jusak
.Köszi a választ elöre is.
én is sejtetem hogy igy kell de anyian jöttek a katapulthosz hogy nem gyöztem öket szétlöni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Közepes fokozaton tolom...