- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szerintem én a Sam-et fogom előbb. Igazság az, hogy jobban lekötött, mint a Quake2, bár azt is imádtam. Szerintem a gépigénye is barátibb lesz. Az SS: FE amikor megjelent, fullosan ment ugyanazon a gépen, amin az RtCW és az AvsP2 már akadozott 800*600 fölött. Jól megírt motor volt, remélem, ezt is jól megcsinálják. Iszonyatosan nagy teret, és rengeteg ellenfelet kezelt, és emellett egy 533MHz-es gép, 16Mb-os TNT2-vel, 192Mb memóriával 1024*768-ban maximum beállításokkal elégnek bizonyult. Ugyanezen a konfigon a GTA3, RtCW, MoHAA, AvsP2, amik ekkoriban jöttek ki, már kompromisszumosan mentek, ellenben jóval kisebb teret tudtak kezelni. Emlékszem, néha olyan jó kis csaták voltak a Sam-ben, egyik kedvencem a Second Encounterben valamelyik dzsungeles pályán a nagy völgy, amikor özönlenek mindenfelől. De a finálékban is pörög a gépágyú csöve

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest