- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
Hy!
Nekem két ismerősöm ment el a ''mágneses hókuszpókuszra'' és Mindketten leszoktak...
15k sem pénz érte, pláne, ha nem is annyi..
A másik varázsige, hogy AKARD!!!
Senki se gondolja, hogy beültetik/beveszi/megissza vagy egyéb módon kap valamit, aztán egyik napról elmúlik a másikra.
Én pl. magamtól szoktam le kb. 4 éve igaz fokozatosan mentem le napi 5-10 szálra, de aztán letettem és pont.
Az igazság az, hogy fiatal koromba magamra erőltettem persze nem volt jó, de menő vót a sörhö, meg a diszkóba, és úgy maradtam.
Mire felértem ésszel addigra már napi 1 doboz csuklás nélkül.
Azóta bele-bele szívok, hogy az ismerősök/barátok/barátnőm elszörnyedjen, de rögtön meg is nyugodnak, mert tudják, hogy, nincs az a pénz, amiért visszaszoknék...
Fél év után meglepő volt egy jó nagy slukk...tapasztalat:
-el sem hittem, hogy előtte xy évig szívtam olyan x@r vót.
-beszédültem (na ez speckó tetszett.. )
-3 napig krákogtam és fulladtam, mint a gép.
-és abszolút nem kívántam.
Egyébként ez a legjobb újévi fogadalom...nem?..
Sok erőt a leszokáshoz!
Bye!Bűn az élet.
-
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Szerintem igenis azon múlik a dolog, hogy hiszed e azt, hogy ezzel menni fog. Én is elmentem erre a mágnesesrezonancia hókuszpókuszra. Személyre szólóan kapod az adagot. Én hittem benne, hogy valamit ér. A másik azt mondogattam magamban, hogy ha ezért az eljárásért képes voltál kifizetni 15 ezer forintot, akkor legyen látszatja. Tehát az első 1 hónapban ez volt a motiváció, utána pedig az, hogy egyre több időt lehetett számolni. Először csak napokban, majd hetekben, majd hónapokban. Minden fordulóidőben apró ajándékot kaptam a környezetemtől, és magamtól. Ma ott tartok, hogy lassan már kimondhatom, hogy 2 éve nem dohányzom.
Előzmény::: 30 évig szívtam, napi 25-30 szál cigit. Én nem voltam tőle beteg, nem köhögtem, de megőrültem attól, hogy mindenki ezzel cikizett, hogy egy egész lakásravalót elfüstöltem. Naponta kidobtam az ablakon ÖNKÉNT 4-500 forintot.
Ma már azt mondom, nagyon örülök, hogy megtettem. Azóta vettem két db laptopot, most készülök egy hosszabb külföldi nyaralásra, és még sok-sok mindent megengedhetek magamnak, mert van rá pénz.
És még valami, azóta nem húzódnak el tőlem az emberek, hogy de büdös vagyok. Már én is érzem a szagot, bár még nem utálom.
Gondolkozz el rajta, és hidd el nagyon megéri. Hidd el én megértelek, az első 1 hónapban nagyon sok tányér repült.Üdv. vscotina
-
chop
őstag
nem ez a gond, a fejembe vettem, hogy abbahagyom, es meg is tudom csinalni, de az alvashiany teljesen kikeszit (faradt vagyok, mint a dog, de nem tudok aludni - ritka idegesito). nappal nem lesz gond, van akkora onuralmam, hogy nem gyujtok ra, csak kene vmi, ami estenkent ''kiut''..
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest