Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Darkn3ss
csendes tag
Hello!
Vuk! Nekem sem akart menni a kartyam eloszor XP alatt, nem tudtam meg csak telepiteni sem normaliasan. Valoszinuleg az lesz a baj, hogy fel vannak telepitve dolgok amik akadalyozzak a Tuner telepitest. Lehet gond service pack is, vagy codec-ek, vagy egyeb mas ami a registry-ben talalhato es szivatja a tuner drivereket. Nekem a megoldas az volt, hogy feltettem ujbol (format c:) az XP-t es a szuz XP-re feltelepitettem a tuner kartyat, majd ezek utan az egyeb marhasagokat. AZota teljesen rendben van a kartya. Probalkozz... -
vuk
csendes tag
hi! abit kr7a /sima alap verzió/ 1900+amd procival, meg fodom próbálni, hátha működik kösz, ha sikerül akkor irok, annyit még hogy egyszer valami multimedia video drivert sikerült megetetnwm a telepitővel, működött, de katasztrófális szinek voltak piros, zöld alapháttéren ment a tv. De ennek valószínű nincs jelentősége, mivel WIN ME-n hibátlanul fut, csak a win 98 SE-én nem
-
eziskamu
addikt
Ha úgy se megy, tíltsd le az összes felesleges integrált eszközt a biosban amiket nem használsz, vedd ki az összes pci cuccot a tv tuner kivételével, majd egyesével visszarakni és telepíteni hátha úgy kiderül mit, hol nem szeret. Esetleg telepíteni kellene a legújabb via4in1-et, ha viás alaplapod van, de más csipkészlet esetében is a hozzá illő legújabb meghajtóprogikat. Milyen géped van?
-
eziskamu
addikt
Probáld meg a kártyát egy másik pci portban, valamint használd a legújabb meghajtóprogit és pvr-t.
[Szerkesztve] -
vuk
csendes tag
Lassan megőrülök, winfast 2000 expert-et vettem. NEM fut sem xp alatt, sem pedig 98 se alatt kizárólag ME alatt, de ott hibátlanul (igaz ritkán lefagy, de ez a legkevesebb, mert nem gyakori), 98se-n: a hibaüzenet telepités után, 'cannot find any video capture device' a program efut de nem mutat mást csa a képernyőn egy kört. Ezen kellene futtatnom.
xp-n még rosszabb a helyzet.
Van aki szerint hangkártya probléma, lehet mert cmi8738-as pci-s hangkártyám van, és a multimedia-t keresi a c-media telepitése utáni ujrainditás előtt, de olyat honnan adjak neki?
a rendszer hol jelzi a multimedia hiányt az eszközkezelőben, vagy nem, de pci communication device mellé is sárga kérdeőjelet tesz az eszközkezelőben.segítsen aki tud kösz.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi