Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
Diego2002
üzenetére
hűha most már nincs előttem a gép,de ''ami'' bios volt rajta és valahol volt egy opcio vga motherboard vagy pci itt a pci kiválaszt ujraindít aztán volt egy menüpont ami azt kérdezte engedélyezem e az automata felismerést bootoláskor na ezt asszem ha alapból le van tíltva engedélyeztem restart és nagy fekete semmi ekkor dugtam át a monitort a kártyába és már jó is.No ez még nekem is zagyva de,volt két menüpont ''erdeti beállítások'' és ''legjobb beállítások''
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.
Az biztos,hogy egy fos bios van rajta.
Viszont nehéz elb@szni. sok sikert ha leírod milyen menü pontok vannak rajta talán beugrik azt hiszem a második oszlop elsö
-
tibibi
őstag
válasz
loszerafin
üzenetére
nem be kellet állítani ,hogy automatán válasza ki azt amilyik az elsődleges vga,de az volt a gondom,hogy csak motherboard és pci állást találtam holott a kártya agp

[Szerkesztve] -
tibibi
őstag

-
tibibi
őstag
hali kellene egy kis segítség ,mert nem akarom elcseszni
adva van egy shuttle mv42v1.3 alap lap amin integrált vga van ezt kellene lecserélni egy ati 9200 kártyára .Ha valaki elmondaná,hogyan kell letiltani pontossan a biosban az integrált vga és hogyan kell engedélyezni a másikat azt meg köszöném.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.

adva van egy shuttle mv42v1.3 alap lap amin integrált vga van ezt kellene lecserélni egy ati 9200 kártyára .Ha valaki elmondaná,hogyan kell letiltani pontossan a biosban az integrált vga és hogyan kell engedélyezni a másikat azt meg köszöném.