Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
hadji19888
újonc
Üdv!
Egy nem is olyan kicsi problémám lenne. Most kaptam egy új processzort (amd fx 8350) és egy amd Phenom x4 965-öset cserélnék le vele. Az alaplapom egy asus m5a78l. 2*4 gb kingston hyperx1866 mhz RAM és egy gtx 1050 Ti videókártya főbb elemek + egy 550W-os thermaltake táp. A problémám a következő. Az új processzor csak akkor hajlandó elindulni ha kiveszem és újra beteszem a foglalatba. Ha újraindítom akkor csak az üres képernyőt látom se az alaplapi képernyő nem jön be se semmi más. Már egy win 10-et is telepítettem a gépre de akárhányszor újraindul vagy kikapcsol ki kell vennem a foglalatból és újra belerakni, hogy működjön. Próbáltam többször is csak egy RAM-mal indítani hátha ott lehetett a probléma aztán újrapasztáztam hátha túlmelegedik de ez se segített. Az alaplapom a leírása alapján támogatja ezt a processzort. Jelen pillanatban is az új konfigurációról írok...
A válaszokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ádám
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest