Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hadji19888
üzenetére
Nem kell minden kérdésnek új topikot nyitni.
Alaplapod topikjában kérdezz rá erre. -
hadji19888
újonc
Üdv!
Egy nem is olyan kicsi problémám lenne. Most kaptam egy új processzort (amd fx 8350) és egy amd Phenom x4 965-öset cserélnék le vele. Az alaplapom egy asus m5a78l. 2*4 gb kingston hyperx1866 mhz RAM és egy gtx 1050 Ti videókártya főbb elemek + egy 550W-os thermaltake táp. A problémám a következő. Az új processzor csak akkor hajlandó elindulni ha kiveszem és újra beteszem a foglalatba. Ha újraindítom akkor csak az üres képernyőt látom se az alaplapi képernyő nem jön be se semmi más. Már egy win 10-et is telepítettem a gépre de akárhányszor újraindul vagy kikapcsol ki kell vennem a foglalatból és újra belerakni, hogy működjön. Próbáltam többször is csak egy RAM-mal indítani hátha ott lehetett a probléma aztán újrapasztáztam hátha túlmelegedik de ez se segített. Az alaplapom a leírása alapján támogatja ezt a processzort. Jelen pillanatban is az új konfigurációról írok...
A válaszokat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ádám
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- Intel I5-8400 / 8400T / Akciós ár!
- PC Bontás - Corsair Core, Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest