- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
hello!
iden marciusban vettem itt a PH-n egy arctol egy 200 gigas maxtor vinyot. eddig semmi gond nem volt vele, de tegnap reggel BIOS-t frissitettem a deszkan, es ugye megint probaltgattam beallitani a tuningertekeket. parszor ujraindult a gep, es az egyik utan kek kepernyo fogad, hogy a WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM\SAM (vagy vmi ilyesmi) file-t nem talalja, vagy pedig serult, es enelkul nem tud elindulni. namondom, jovan, megprobaltam lementeni az adataimat (Documents & Settings) a rendszerparticiorol, nagyjabol sikerult is. Win reinstall.
Faszan felmegy minden, drivereket felpakolom, finomhangolom a rendszert, erre egyszercsak suspendeli magat a monitor (a tvkartya radioja persze ettol fuggetlenul szol), es semmi eletjel. ujrainditom.
most fekete kepernyo var a win bootscreenje helyett, melyben a kovetkezorol tajekoztat:
WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM\ nem betoltheto, serult vagy nem talalhato. (ezt mar lattam vhol..)
probaljam a win telepitonel helyreallitani a rendszert. mondom jovan ,bootolok a win cdrol, de mikor a helyreallitast valasztom, megintcsak kek kepernyo, es most az ntfs.sys-re hivatkozik, azzal nincs rendben valami.
mi a rak lehet ez, hogy tok tiszta rendszeren is ugyanaz ahiba jon elo?.. bad sector lenne? de akko irni se tudott volna ra! es gyanus, hogy csak ez az egy particio egy resze doglott..kurvajo..
jha,igen: maxtor.com-on neztem, meg garis, es regebben egy srac mondta, hogy elkuldte, es kuldtek neki egy ujat. no, ha olvassa mindezt, akkor legyszi keressen meg privatban. koszi (igazabol csak azert idegesito a dolog, mert nem kell 400 giganyi tarhely, boven eleg a 200, es tudnam masra kolteni azt a 20-25 rongyot..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest