- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én még nem teszteltem, egyelőre a gép többi része aggaszt. Azóta 1-2x már volt totál meghülyülés, használhatatlanná vált az egész gép. Kurzor darabos, kattintásra nem reagált...
Vannak azért már tapasztalatok játékok alatt. Sok óra játék után is tartja a 60 fokot ~1300 körüli RPM-el. Kicsit furcsálom ezt, miért nem engedi fentebb, de végülis mindegy mert így is halk marad a kártya.
Aminek örülök, hogy szinte folyamatosan a boost órajelen megy forza alatt (1750-1755 között). Egyszer kipróbáltam az adreralin féle auto tuningot, úgy ~1780-ig ment, majd egy óra játék után kifagyott, így vissza állítottam.
Feszültségekkel nem babráltam.
Azt egyébként mi okozhatja, hogy játék közben vannak beakadások? Elég idegesítő tud lenni egy Forza alatt pl. Gondolom nem ártana egy erősebb proci a 2700 helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest