Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Extreme3-on már ASMedia USB3 van (az E7-n is), SATA3-ból pedig az intel 6 széria chipsetes lapok esetén általában van 2 natív (kivétel az alsó kategória - asszem), hogy ezen felül mit tesznek rá az gyártóspecifikus, de ami nem natív az általában f@s. A Marvell egyébként általában csak a SandForce vezérlős SSD-ket nem szereti.
https://tinyurl.com/phnas
-
csucsbicep
nagyúr
Hát én készülök valószínűleg sb-re váltani, de legfőképpen Asusban gondolkozok. Giga kicsukva, Asrock volt, de nálam csinált random fagyásokat, meg régi videokártyákat nem ette meg stb. Ha ilyen hülyeségei nem lettek volna rendben lett volna a lap. Ezért is félnék kicsit ilyet venni, bár mostani topikokban is olvastam, hogy még mindig szeszélyesek kicsit. Marad az Asus.. bár ott kicsit mélyebben zsebbe kell nyúlni.
-
Erdei88
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Kint a parkban átlag 45-60 fps lehetett.Stabilan 50fps+ megvolt, ha jól emlékszem
De majd jövő hét pénteken okosabbak leszünk(#16558) Winne
Na akkor majd letesztelem, csak írj rám, nehogy elfelejtselek(#16559) lala42
Nagyon nem használja ki, agy csak szépen eloszlik
Milyen érdekes, a rendszermemóriádból alig evett a játék.Ezek szerint tényleg elég neki a 4GB.[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
Ha nem kell feltétlenül 650, esetleg elég a 600W is, akkor elgondolkodhatsz még a cooler master silent pro gold 600W-os tápon is.
Nekem eddig nagyon is jól bevált..)[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
ffodi
veterán
Jó választás a TX650, viszont, ha van még egy kis pénzed, akkor érdemes megnézni a HX/AX szériát, ugyan ezek drágábbak, de a moduláris kábelek áldásosak tudnak lenni, emellett a hatásfokuk is jobb, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Fail3D!
addikt
prime alatt futattam 40 fok volt huzas nelkul meg meg van lehtoseg a ventik erosebb szabalyozasara de majd meglatjuk akkor mit tudok kihozni belole mondjuk 4.5 feljebb nem hiszem hogy huzom de kitudja... ha nem art neki es 60-70 foknal nem menne feljebb akar akkor 4.8 ra is...
-
fsb1000
nagyúr
-
Stanchore
senior tag
Single-ben lehet, hogy elég, gépi ellenfeleket lődözni, de a multi egy kicsit más. Kell a stabil 80-100 fps különben a 16 fős pályán esélyem sincs az 1 vs 1 csatáknál. Minden tizedmásodperceken múlik, egy minimális késleltetés sem megengedett, nem beszélve az fps dropokról, amikor pár másodpercre az átlag fps 60%-ával megy csak kb. Szal nem árt ha stabilan 100 környékén van az átlag, hogy lehessen miből veszíteni.
Qru: szal gyakorlatilag FPS szempontból mindegy hogy Q9550 van 3,6-on vagy 2500K 4,25-ön egy 6950 alatt? Másban esetleg meg fogom érezni a váltást? Gondolom ha CF-ben menne 2db 6950 akkor már jobb választás az i5...?
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam: Stanchore
-
Tökmindegy
senior tag
Nem nulla fokos levegőt eresztek be
Vedd úgy ,hogy egy egyszerű klíma semmi pára ,legalábbis nem olyan mértékű ami lecsapódhatna. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat KB 5 fokot lazán levisz a hőmérsékletből,és egy forintba se kerül. Hűtő úgyis megy ,jégaku az van dögivel ,és csak a nagy melegben kell használni.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
KAMELOT
titán
extreme
(#10680) strebacom: nemcsak LINX kell tesztelni. IntelBurn, PRIME95, SUPER PI, SANDRA
Ezek is hozzátartoznak a teszhez. Egyszer teszteltem a procimat. PRIME95 alatt simán ment INTELburn tesztnél meg 2mp után már sípolt a gép[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
boogie84
veterán
Mint tudod h az enyém is 4,4GHz-en megy, és a Noctua csak 60 fokig tudja lehűteni ebben a hőségben. Ennek megfelelően választanék rá hűtőt!!!
Nekem bevált a Vengeance, igaz h nekem 8GBvan. Az más kérdés h az Asus lapnak h fog ízleni.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
szacsee
nagyúr
P67 Pro
P67 Pro3 (gondolom B2, vagy B3 csak nem jár hozzá a +1 év gyártói gar)
P67 Pro3 B3 +1 év gyártói gar
P67 Pro3 SE (nem néztem a spec infót és a deszkát, gondolom gyengébb mosfet, vagy felszereltség)Z68-al kapcsolatban:
Tegnap lestem nagyot, hogy a P67 Pro3-al ellentétben a Z68 Pro3 "csak" 4+1 mosfet áramkörrel rendelkezik. -
DNS_65
senior tag
No mi a fene, akkor ez lehet h általános? És mi az h "volt" ezek szerint le is cserélted valami más megoldásra, vagy gariztatás lett belőle?
Azért érdeklődöm mert Ex4-et tervezek venni 5850 cfx alá lenne alap...
Érdemes ebben gondolkodnom, vagy nézzek inkább MSI-t v. anust -
jeni
félisten
Nem hiába írtam,hogy
1. Corsair TX650-től felfelé vagyis ezt vedd meg. Márka és 5 év garis.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, korrekt CWT beles Chifi volt csak egyszerűen nem ment tovább a tuning hiába emeltem feszt a procinak (vagy bármi másnak).
mod:
De hangsúlyozom ez tényleg csak komolyabb tuningnál jöhet elő. Azért nem kell rohanni kilowattos tápot venni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem sikerült megfektetnem bontott ágas Chifi 550-es tápot egy Q6600-al. Lecseréltem egy 12V-os ágú tápra és kapásból kisebb fesz mellett is ment 100Mhz-el gyorsabban (mert nem a Vcore volt a kevés, hanem a táp 18A-es ereje 12V-on). Extrémebb eset de előfordulhat ilyen kemény tuningnál.
#nincsbennetarcsi
-
boogie84
veterán
Amit a pénztárcád enged. Ha jól tudom a vga is csere lesz idővel uh arra is gondolj. 500W teljesítmény körüli táp elég egykártyás rendszerhez.
(#10146) Qru: Sztem ami már sok a játékokhoz az már mezei felhasználónak extrém tuning. Játékra bőven jó amit írtál!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Sefi84
senior tag
[ Szerkesztve ]
Házi-mozi mindenek felett!!! :)
-
jeni
félisten
egyik változat szerint
1. Corsair TX650-től felfelé
2. ADATA tápról jókat írnak.
3. Chieftec- Cooler Master-Enermax-stb...[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Jobb márkából és 600W alá ne menj!
Hosszú kábelekkel,a cserélhetőség vagyis a bonthatós szálas táp nem feltétel ha ezen tudsz nyerni némi pénzt.Gondolom a minél nagyobb Amper szám egy szálon az többet érhet.
Amúgy mennyi a keret?
-
nagyúr
-
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy ezek befolyásolják alapvetően az eredményt, hanem azt - amire a kérdésed is irányult - hogy előbb ezek bizonyulnak majd szűk keresztmetszetnek, és csak jóval később lesz az, hogy a CPU 100%-on pörög, és ő limitálja a tömörítést.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
nagyúr
Rég elmúltak azok az idők, amikor egy tömörítés során a CPU-k jelentették a szűk keresztmetszetet.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
abéla
senior tag
Mondjuk az én q6600 B3-as qazánom többet fogyasztott bármelyik procimnál
*Ropi*: elvileg(legalábbis beszámolók, leírások alapján) komoly rendszer-instabilitást okoz a bclk emelése vagy ez csak urban legend . (sőt itt is felbukkanó korai tune-leírásban kifejezetten tiltják az állítgatását) Szóval mi a helyzet ezügyben?
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Mukorka
addikt
Winnie a felhneved nem Winne?
Ezzel az új géppel 14 mp az Üdvözöljük felirat nekem, most raktam újra és nem javul.
Már mindent lemértem, minden megy rendesen de ennél még az előző c2d gépem is gyorsabb voltValakinek ötlet?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem Kingston van és az is gyorsabb mint a hdd, sokkal gördülékenyebb. De persze egy Inteles még gyorsabb nyilván. OS+ 1-2 játékra elég bőven egy 64GB-os.
Ha nincs SSD-d akkor nincs káros hatása. Vélelmezem, hogy amolyan hibernálás eleven működhet, kiír mindent a háttértárra és amikor bekapcsolod nem kell mindent előrről betöltögetnie, hanem egyből, kvázik mint egy képfájlból berántja/betölti az egészet.
#nincsbennetarcsi
-
Landon
őstag
Erdekes nekem 1.39 a VID a realtemp szerint, 1.35v-on vagyok 4.5GHz-n HT ON, Lsdmeasap egyenesen ugy fogalmazott hogy kivanlo chipet sikerult kifognom.
Par dolog:
LinX-be tapasztalatom szerint a memoria merete nem befolyasolja nagyban a gflop erteket. En pl ~7GB-vel merek es uazt az eredmenyt adja mint amikor mondjuk 3G-vel megy.
Ha javitgat a CPU az nem feltetlen az alacsony gflopba mutatkozik meg! Hanem inkabb a gflopok ill idobeli kulonbsegben! Lehet alacsony a gflop ha konstans es nem ugral ossze vissza. Pl ha egyszer 63 majd 60 majd 61 aztan megint 63, 62 etc etc na akkor javitgat. Vagy ha tenyleg vmi abnormalisan alacsony szamot mutat pl 4.5 GHz-nel 4G 1600as rammal 55 koruli eredmeny az rossz.
A memoria orajele befolyasolja meg jobban a gflop erteket. Itt inkabb tobben mint kevesebben 2331MHz-en LinX-eztek, aki nem ezen az orajelen van az ezt kalkulalja bele.
Mas: friss i5/i7 tulajok: ha megvan egy stabil OC es raengedtetek egy jo hosszas LinX-et meg utana agyonnyuztatok meg pl prime-al is es ezek utan par napmulva a sok sikeres teszt utan jon egy bsod vagy megbukik egy masik test, ne csodalkozzatok. Ma mondtak nekem is hogy egy hosszabb teszteles utan a CPU ugymond "betorik". Mint a cipo amit betorsz a labaddal. Ezt kovetoen alltalaban egy pici fesz igazitas szokott kelleni h ujbol stabil legyen.
Egy esetleges degradalodast pl. igy lehet kideriteni: ha nem eleg egy kis igazitas az elso OC eleresehez akkor esetleg mar tortent egy kis elvaltozas. De ez azert az esetek tobbsegeben nem valoszinu.Mielott esetleg vki nekem esne h zoldsegeket beszelek, ezt is Lsdmeasap mondta nekem ma. Meg egyszer leirom h o ha jol tudom a Giga-nal dolgozik es tobbek kozt BIOS-okat is ir.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Mukorka
addikt
De bentvolt .
Nem lehet valahogy lekapcsolni róla hogy sima IDE-ben menjen a vinyó és csak az SSD legyen AHCI?
Mod: A telepítés IDE-ben volt az ssd-re de a TRIM működik csupán egy reg fájlt kellett letölteni és aztán átrakni AHCI-ra
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Remélem ez segít!
Nem tudjátok miért lett lassú a vinyóm amióta AHCI-ra van rakva a bios. SSD miatt állítottam arra IDE helyett de most veszem észre hogy AC2 alatt a töltési idő 5 másodpercról 20-30 ra ugrott. A játék sima vinyón van.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Próbáld meg azt, hogy az asztalodon minden elektronikus eszközt a lehető legtávolabb helyezz el egymástól. Beleértve a lámpát is, ha van, monitort is, hangfalat, stb. Ugyan nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér. Nálam korábban segített, bár az sercegés volt, s a hangfal közelsége okozta a monitorhoz. Eltartott egy jó ideig rájönni.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest