- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy vettem kb. 1 éve egy SAMSUNG SV8004H típusú 80GB-os 5400rpm-es hdd-t! Sajnos jól átvágott vele az illető, mert egyáltalán nem működött! Azóta már kiderítettem, hogy az elektronikája volt rossz, szereztem is olyat ami pont jó hozzá, de az első sikeres felpörgést követően jött csak a java!!! Csak egyes gépek bios-ai látták a hdd-t, de azok sem rendesen! Windows alatt még nem sikerült működésre bírnom /se linux alatt/ Szóval megnéztem azóta HUTIL-lal, meg MHDD-vel meg minden létező tesztprogrammal, meg miegymással/azok a progik mondjuk látták a hdd-t, még akkor is amikor a bios nem!/ de sajnos nem sikerült életet lehelnem belé azóta sem! Közben megtudtam azt, hogy azért rossz a hdd, mert az LBA adatoknál nem 156368016 /76351MB/ van, hanem valami sokkal nagyobb, ami kb 1,8TB-osra rakja a winyó gép által látható méretét! Hiába próbáltam mélyformatálni, hiába próbáltam mindent!!!!! hiába! Hibákkal kilép, mert nem egyezik a geometria. Szóval az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek ehhez a típushoz való firmware-je, meg hozzá progi, mert csak ez a megoldás jöhet szóba, mivel más nem segít! Előre is köszi! Üdv!
-
kismono
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár alap kérdésem!
1. Vettem az a_:?neten egy SAMSUNG SV8004H PATA winyót! Igaz, átvertek de nagyon, mert a winyó ugyan felpörög, de bekapcsolás után kb. 6-7 másodpercre, elkezd kattogni ismétlődően! Nem olyan hangosan mint ha leszakadt volna a fej, csak olyan furcsán!Próbáltam felhíni a kis patkányt, aki eladta, de azóta ki van kapcsolva, szóval jó felültettek! ! Ja és a bios sem látja a winyót! Az lenne a kérdésem, hogy ez most az elektronika hibája? Ha igen akkor hol keríthetek hozzá elektronikát, és max. mennyit adjak érte?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AM 5 lapok
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest