Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liv_Tyler
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy 193PPlus-t. Be is üzemelten rögtön, minden rendben volt. Ma reggel, amikor bekapcsoltam és magára hagytam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy vízszintes csík időnként felvillan a közepén és elmegy a kép, majd visszajön. Ezt ismételte úgy, hogy egyre többször volt fekete és egyre rövidebb időre jött vissza a kép, majd végleg elsötétült.
Kikapcsoltam a gépet a főkapcsolóval, újraindítottam, ugyanez a hiba jelentkezett másodszor is.
Újra kikapcsoltam, DVI bemeneteket kihúztam, visszadugtam, jó erősen rácsatoltam és most úgy kapcsoltam be, hogy előbb a monitort és utána a gépet.
Most megint minden rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett a baj? (pláne, hogy olvasom, hogy ez már többeknél előfordult)
Lehet az az ok, hogy szigorúan előbb a monitort kell bekapcsolni és utána a gépet?
Vagy az is okozhatja, ha nincs egérmozgás vagy billentyű leütés egy ideig?
ATI Radeon 9200-es videókártyám van nekem is, és nem szeretnék videókártyát cseréni.
Előre is köszönöm, ha valaki segít a megoldásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tesla topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor újszerű HDMI - több db - Made in Japan!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi