Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon #104 üzenetére
Áááá, napokig szoktam kotlani a témán, látnád az Alis kosaramat, amikor 20-30 napig bekerülnek, meg kikerülnek dolgok :XD
Amúgy most pl jól is jött, mert tegnap az választott el attól, hogy az Euronicsban megvegyem 13K-ért, hogy nem volt a helyi üzletben. Az alap gondolat ugye az volt, hogy 11K (ekkor még nem láttam olcsóbban) + posta költség máshol is, az ugye minimum 1000 Ft plusz, akkor már az a plusz egy chips ára megérné, ha azonnal lenne. De nem volt!
Meg ugye ők hivatalos forgalmazók!Aztán szintén tegnap megláttam - árukereső nem listázta - az eMAG-nál, hogy Marketplace-es - ja igen, elindítottam az Alza és az eMAG appokat, mert 3 napja van kb az Alzas kosaramban, meg a PCX-esben is
- aztán látom, hogy eMAG-nál 9900 Ft ami ugye már nem 13K... azzal elvoltam pár óráig, hogy majd ha hazaérek megrendelem onnan. Ezt követte, hogy motoszkált ez a régiózási kétely bennem, az Euronincs oldalán fent volt a cikkszáma. Ami mondjuk természetesen fent van a gyártói oldalon is, de valamiért az EU-ról néztem le... (Galaxy SmartTag2, fekete | Specifikációk | Samsung HU) és beírtam a keresőbe.... ekkor láttam a szlovákiai divízió magyar oldali leányát.. ami még olcsóbbá tette a bulit, és 750 Ft volt a postaköltség is.Ők is 2 évet vállalnak rá.... de amikor eldöntöttem, hogy oké, most már belevágok, akkor meg az AK nem adta ki a Foon-t... mondom mi a franc? Talán pont elvitték? Böngésző előzményből előszedtem, megtaláltam, megrendeltem!
Ja tegnap még méricskéltünk
Röviden azt hiszem ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kitartóbb, szívósabb és praktikusabb lett a Samsung lokátora, kipróbáltuk.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest