- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Luck Dragon #133 üzenetére
Köszi, meg is van a pakk
Egyenlőre egy a kulcscsomóra ment, a másikat meg majd a bicikli ülés alá kötözőzöm fel valahogy
Más kérdés, mennyire bírja a strapát pl. a kulcsok mellett? Mert láttam árulnak plusz szilikonos tokot, van erre szükség? -
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezt a kütyüt, a 4-es pakk ára jön ki a legjobban és abból 3-at el is fogok egyből használni. Az a kérdésem, jár-e hozzá gyárilag elem, vagy vegyek egyből azt is? -
blueye
veterán
Jött frissítés.
-
-
-
Kíváncsi leszek, hogy párosítás után, a SmartThings is fehérben jeleníti e meg a három újat:
-
No, kijöttem a berettyóújfalui lakásomba, hoztam az A54-et magammal:
A Smarttag2-eseim a a hajdúszoboszlói lakásomban maradtak, és volt ám kellemes hoppá, mert valakinek mégis lehet Samsungja rajtam kívül 2x4 lakásos társasházban ugyanis jelent rendesen, ahogyan az látható. 😆🤌
-
válasz
Luck Dragon #122 üzenetére
Nem tudom mennyire lenne szabad. Mert egy modder tette lehetővé.
Amúgy a térkép appon belül működik, de parancsikont nem rak ki:
-
mad1
veterán
hali, volna nekem egy MSI Sword 16 HX B13VGKG notim.
Sztem ilyen belülről.
bele lehetne rakni valahogy?vagy valami mas megoldást tudnátok?radio freqvencián ,nem wifi vagy bluetooth....esetleg gps rendszer is lehetséges? -
-
válasz
Luck Dragon #120 üzenetére
A kettő együtt
Nem kis problémát oldott meg -
-
válasz
Luck Dragon #118 üzenetére
🤣
POCO X6 PRO 5G -n.🤣 -
-
válasz
Luck Dragon #116 üzenetére
Azt is digitálisan kaptam.😀🤣
-
-
válasz
Luck Dragon #114 üzenetére
Mert minden Samsung eszközt láthatsz a fiókodon, mikor vetted, mennyi garancia van még rá stb.
-
-
-
válasz
Luck Dragon #111 üzenetére
Jó ötlet, köszi:
A Pro 2-be ennél vastagabb cucc nem nagyon fér be, tehát egy gyári tok pl, viszont a G30-ban még bőven van hely. 😆
Az E2 Pro is bő lesz, csak még hetek kérdése mire visszaér a szervizből.
Most éppen töprengek, hogy még kettőt vegyek vagy még hármat (kulcscsomóra is jó lenne egy.). Mondjuk van három pótkulcsom is a 15+1-es bejárati ajtómhoz...😆Azért látszik, hogy a Buds FE + Galaxy Watch6 és most a Smarttag2-esek hada úgy szögezett a Samsunghoz, hogy kb be is biztosította, hogy okostelefonból mindig legyen legalább egy Samsungom. Korábban-erről írtam-, nagyon évődtem, hogy iPad-et vegyek e megint, de a fülhallgató + okosóra, illetve a biztonsági réteget nyújtó nyomkövetők, illogikussa teszik a kérdést magát. Abból is Samsung kell.
Persze almánál is meg lehet ezt csinálni, csak ha az egyiknél elköteleződik az ember, gazdasági őrültség lenne váltani. 😆 -
-
Az egyik már a G30-ban van.👍
-
válasz
Luck Dragon #108 üzenetére
Köszi.
-
-
válasz
Luck Dragon #106 üzenetére
Már úton van.😆
-
-
válasz
Luck Dragon #104 üzenetére
Áááá, napokig szoktam kotlani a témán, látnád az Alis kosaramat, amikor 20-30 napig bekerülnek, meg kikerülnek dolgok :XD
Amúgy most pl jól is jött, mert tegnap az választott el attól, hogy az Euronicsban megvegyem 13K-ért, hogy nem volt a helyi üzletben. Az alap gondolat ugye az volt, hogy 11K (ekkor még nem láttam olcsóbban) + posta költség máshol is, az ugye minimum 1000 Ft plusz, akkor már az a plusz egy chips ára megérné, ha azonnal lenne. De nem volt!
Meg ugye ők hivatalos forgalmazók!Aztán szintén tegnap megláttam - árukereső nem listázta - az eMAG-nál, hogy Marketplace-es - ja igen, elindítottam az Alza és az eMAG appokat, mert 3 napja van kb az Alzas kosaramban, meg a PCX-esben is
- aztán látom, hogy eMAG-nál 9900 Ft ami ugye már nem 13K... azzal elvoltam pár óráig, hogy majd ha hazaérek megrendelem onnan. Ezt követte, hogy motoszkált ez a régiózási kétely bennem, az Euronincs oldalán fent volt a cikkszáma. Ami mondjuk természetesen fent van a gyártói oldalon is, de valamiért az EU-ról néztem le... (Galaxy SmartTag2, fekete | Specifikációk | Samsung HU) és beírtam a keresőbe.... ekkor láttam a szlovákiai divízió magyar oldali leányát.. ami még olcsóbbá tette a bulit, és 750 Ft volt a postaköltség is.Ők is 2 évet vállalnak rá.... de amikor eldöntöttem, hogy oké, most már belevágok, akkor meg az AK nem adta ki a Foon-t... mondom mi a franc? Talán pont elvitték? Böngésző előzményből előszedtem, megtaláltam, megrendeltem!
Ja tegnap még méricskéltünk
Röviden azt hiszem ennyi! -
-
válasz
GoodSpeed #102 üzenetére
No,
Mivel nem magyar a cég - és a honlap is kb olyan, hogy gépi fordítással készülhetett, mert sok helyen magyartalan - és mert innen még első alkalommal vásároltam, utánvéttel rendeltem. Azért nem hármat, mert ha véletlenül régiózás miatt szívnék, akkor annyival kevesebb a kár, azért nem egyet, mert egy egyszerűen nem elég. A kettő a szükséges minimum. Az utánvét sem garancia igazából, hiszen ameddig nincs kibontva a csomag, addig schrödingeri állapot tipikus esete forog fenn!
-
Közben keresgéltem. Az Euronics hivatalos Samsung forgalmazó:
A pontos kód itt fel van tüntetve: EI-T5600BBEGEU, rákerestem és találtam egy szlovák céget jól árasított termékkel:
2 év garancia van rá, olcsóbb még az eMaG-os ajánlatnál is:
Szóval szerintem kipróbálom, elsőnek rendelek egyet vagy kettőt, mert még ismeretlen terep számomra. Ha oké akkor rendelnem kell még legalább egyet szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kitartóbb, szívósabb és praktikusabb lett a Samsung lokátora, kipróbáltuk.
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akkuban erősít a középkategória
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest