- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacru
csendes tag
válasz
tomisanzero #373 üzenetére
hát az ingyenes (bár én is azt használok, avast) nem átjárhatatlan a vírusok számára, lehet hogy vmi még is bejön és az okoz zavart, hiszen ha friss rendszeren megy, eszközhiba nem lehet. az msn egyébként baromi instabil rendszer, nekem sokszor fagy le, egyszerűen kiírja hogy "hiba történt a programban, és leáll...", mindezt beszélgetés közben..... szóval én kipróbáltatnék vele egy másik progit, amikor az msn szarakszik, teszt gyanánt mindenképp jó lenne. (aztán hátha megkedveli
)
-
jacru
csendes tag
válasz
tomisanzero #371 üzenetére
használsz vírusirtót, spyware-malware irtót? ha friss rendszeren megy minden jó, gyanús hogy vmi vírus lesz msn-en szokott is terjedni jópár. Skype-ot próbáltad már? klasszisokkal jobb az msn-nél.
-
jacru
csendes tag
Easy Display Managert fel kell telepíteni, mert anélkül csak a hangerő szabályzók működnek.
egyébként Fn + F1-től F10-ig valamelyik, a rajzocskák szerintem eléggé egyértelműek, de ha mégsem az Easy Software Managerrel telepíthető használati utasítás és bemutató videó is. -
jacru
csendes tag
válasz
#42308056 #359 üzenetére
az X2-es ilyen, X4-ből van lebutítva, az hogy 4-et mutat lehet a HT miatt. (ha van AMD-nél is ilyen) viszont a Core i3-as procid nem egy jobb lebutított verziója, így ez hiba, és hát a Windows kétlem hogy le tudna ilyet tiltani, ehhez vmi processzor-mérnöki szoftver kellene. Ha garanciális érdemes a szervizhez fordulnod, lehet simán kicserélik egy másik procira.
-
jacru
csendes tag
válasz
dani0611 #354 üzenetére
hát ha játék megy akkor mégsem lehet gondja a videokártyádnak.
ez a töltős dolog érdekes, lehet hogy az akku nem ad le elég teljesítményt a működéshez?
ha van csereaksid vagy ismerősnek van, ki kéne próbálni egy másikkal, meg több energiagazdálkodás módot hátha. több ötletem nincs. -
jacru
csendes tag
válasz
dani0611 #351 üzenetére
szerintem a videokártya lesz a ludas, de pár részletet még kellene tudni. pl 3d-s játék közben is van ilyen megakadás? vagy pl azt írtad internetezés közben is van, milyen böngészőt használsz? mert ha Firefox, az nagyon GPU igényes, egyből meglátszik rajta ha halódik a kártya. nekem mikor ilyen volt asztalinál játék kezdett akadozni, firefox, meg a végén már a windows is szarul jelent meg, DE a Chrome böngésző ablaka és benne a tartalom hibátlanul megjelent, az kevésbé GPU igényes.
egyébként mielőtt szervizbe rohansz, egy win-újrahúzást megpróbálnék hátha csak egy virus, ami megbújt a gépen.
Wiky511:
ez sajnos nem azon múlik hogy 32 vagy 64 bites a 7-es, egyszerűen csak eljárt az idő a régi jól megszokott programjaim felett -
jacru
csendes tag
nekem is ilyen laptopom van, és mikor raktam fel a 64 bites 7-est én is paráztam hogy majd tudom-e használni a 32 bites XP-s cuccaimat (mert win7-et is ekkor használtam először), de megy ez a fajta kompatibilitás, 32 bites programoknak külön program files van, oda telepíti őket. meg muszáj is volt a microsoftnak erre figyelni mert nincs is mindenből 64 bites verzió.
OFF: ami a 7-esben nem tetszik, hogy régebbi programokat nem szereti (pl Photoshop CS2, Dreamweaver 8 updater fel sem települ, Flash 8-nál nincs aero kezelés, ami azért vicces mert a DW-nél meg van, és ugyanolyan régi mindkettő).
-
jacru
csendes tag
válasz
#42308056 #341 üzenetére
hát ez csúnya nagy fail
érdemes lenne megkérdezni szervizt, a kapott papírokon rajta van a számuk (esetleg email-cím) mert ez tuti vmi hiba lesz. spórolásból csak annyit csinál hogy dinamikusan kezeli az órajelet, és ha csak "állsz" az asztalon, és nem csinálsz semmit megy mondjuk 800 MHz-en, magonként, ha futtatsz egy játékot akkor meg a max órajelre kapcsol. -
jacru
csendes tag
válasz
#42308056 #339 üzenetére
Feladatkezelő/Nézet/CPU előzmények ott nálam (nem HT-s procim van) két lehetőség van:
- Minden CPU egy grafikonon
- Külön grafikon minden CPU-hoz
(lehet nálad van egy harmadik opció is, és akkor mutatja)egyébként a dolog működését tudnád ellenőrizni pl a Speccy nevű ingyenes programmal is, az mutatja hogy ténylegesen hány szálon megy a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!