- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Azt nem vágom...csinált nekem hasonlót mikor a recovery particíót kimásoltam külső vinyóra, a gyárit totál lepucoltam, csinátam a "szokásos" "c" ill "d" partíciót és a teljes recoveryt bemásoltam a "d" partícióra..elkezdtem (volna) ráhúzni a 8-at és totál káosz, be se bootolt, teljesen megbolondította a "d"-n lévő recovery! Legkomolyabb hogy letöröltem az egészet ill. azt gondoltam hogy törlődött is, de nem
..Akárhányszor újrapartícionáltam, csinált magának rejtve 10-20 gigát! Megőrültem!!! Lényeg, formatáld a vinyódat, de lassan!...Én HDShredder-t használtam..szépen leküldött róla mindent, azóta f@sza ill. gondolom hogy jó, már eladtam
SSD-del nem lesz gond, gondolom már hasít is a gépedbe!
Többiek
Ma reggel (és azóta is) ez a kép fogad, ha frissíteni próbálok [link]
...járt még így valaki rajtam kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged